Bucuresti

Orient Spedition, transport de marfa la superlativ

Orient Spedition, transport de marfa la superlativ

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Apartine de
Orient Spedition
Vizualizari
873

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In zilele noastre, in aceasta epoca a globalizarii mondiale, acum cand granitele dintre state sunt mai mult nominale iar cooperarea stransa a companiilor localizate in diferite tari nu este considerata ceva neobisnuit, transporturile de marfa internationale sunt mai importante mai mult ca oricand. Acestea permit firmelor sa isi extinda prezenta pe pietele mai multor tari, sa se dezvolte si sa isi imbunatateasca activitatea.

Din aceste cauze, a lucra impreuna cu o companie de logistica specializata si de incredere care sa presteze servicii de transport marfa international este unul dintre cele mai importante elemente ale afacerilor de succes.
Orient Spedition SRL este una dintre cele mai bune companii din zona Moldovei, angajate in acest domeniu, cu o experienta de peste 25 de ani, situata pe teritoriul Romaniei, cu sediul principal in Radauti, judetul Suceava. Firma reda o gama completa de servicii internationale de livrare marfuri, inclusiv transportul de marfa consolidat pe teritoriul Europei si in tari din fostul spatiu sovietic. In toti acesti ani in care ne-am exercitat cu profesionalism activitatea, am dovedit in mod repetat fiabilitatea si expertiza angajatilor nostri.

Firma noastra se ocupa de orice tip de transport de care ati putea avea nevoie: transport maritim, transport feroviar, transport agabaritic, transport aerian sau transporturi speciale. Disponibilitatea flotei de peste 100 de camioane moderne, ne permite sa organizam cu usurinta livrarea internationala de marfuri, in cel mai scurt timp posibil, respectand graficele de timp, in orice tara.

Una dintre metodele cele mai solicitate de livrare de marfuri este incarcatura consolidata, care este absolut benefica in cazul in care este necesara livrarea unui lot mic de marfa. Diversitatea tipurilor de transport executate de catre noi ne permite sa efectuam livrarea marfurior internationale in cel mai scurt timp posibil, pe orice distanta si ruta, de aici venind si sloganul nostru – “Throughout the world with us !” .

Cooperand cu noi, puteti evita eforturile inutile. Lucrul individual cu fiecare client care ne-a contactat ne permite sa va oferim variantele cele mai acceptabile de transport si cele mai favorabile conditii de cooperare.

Orient SRL isi respecta clientii sai si le asigura calitate inalta a serviciilor si conditii favorabile de asociere. Ne straduim pentru fiecare client nou pentru a deveni partenerul nostru de afaceri permanente iar apoi el, sa fie in masura sa ne recomande si altora care au nevoie de serviciile noastre de transport specializat. Costurile operatiunilor sunt avantajoase, orarele de deplasare sunt respectate iar relatiile cu clientii sunt impecabile.