Bucuresti

Paolo Fresu si Ralph Towner

Paolo Fresu si Ralph Towner prezinta Chiaroscuro

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
502

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 mai 201620:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

JAZZAPPELLA cântă în deschierea concertului Paolo Fresu și Ralph Towner, de la Sala Radio
Grupul Jazzappella va deshide concertul susținut de Paolo Fresu și Ralph Towner, ce va avea loc în data de 14 Mai, de la ora 20:00, la Sala Radio din București.

Accesul în sală se face începând cu orele 19:30, iar în acest moment mai sunt disponibile bilete în număr limitat, în Rețetele Eventim.ro și IaBilet.ro.

În concertul de la Sala Radio, Jazzappella va aborda standarde de jazz și pop cu aranjamente vocale îndrăznețe, energice, sau lirice și pline de sensibilitate.

Despre Jazzappella

Jazzappella este un proiect început în anul 2006 de Zoltán András, cunoscut publicului larg mai ales ca solist al grupului Sarmalele Reci, dar și compozitor și instrumentist.

În anul 2010, sub numele Jazzappella, se lansa pe radio și pe internet, o primă înregistrare în formulă de septet a cappella, cu un sensibil cântec de Crăciun, ”Să ningă iar”.

Anii 2011-2014 sînt o perioadă în care proiectul continuă în diverse componențe. În 2015, Jazzappella începe într-o nouă formulă, pregătind material pentru înregistrarea unui album și pentru un turneu național și european.

Până în prezent, Jazzappella a avut apariții în public și pe posturi de radio și TV în țară și în străinătate, în cluburi, în săli de teatru și în aer liber, la diverse festivaluri etc.

Din activitatea diversă, merită amintite următoarele spectacole: Samfest Jazz Internațional, Timișoara Jazz Festival, Festivalul George Enescu, Festivalul International A Cappella de la Girona -Spania, Festivalul International Alba Jazz, Gala Bucuresti 555 de ani, Festivalul G.Feszt sau Festivalul Timișoara muzicală, la Filarmonica Banatul.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta