Bucuresti

Patul copilului, locul în care simte confort și căldură - alegeți lenjerii de calitate de la Finette

Patul copilului, locul în care simte confort și căldură - alegeți lenjerii de calitate de la Finette

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
147

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Poate că nu suntem la fel de exigenți cu preferințele proprii ca atunci când suntem atenți la nevoile celor mici. Pentru copii, tot ce este mai bun din tot ce este mai bun pare să fie o deviză, o regulă nescrisă, însă bine întipărită în mintea oricărui părinte. Același lucru se poate spune și despre patul acestuia și toate piesele aferente, lenjeria de pat și alte accesorii sau elemente decorative.

Petrecem multe ore în pat și de calitatea acestor țesături depinde și calitatea somnului. În numele calității pe care și-o dorește oricine alegeți produsele disponibile la finette.ro. Sunt regăsite aici lenjerii de pat din bumbac, bumbac satinat, finet și nu numai. Categoria special destinată produselor pentru copii însumează lenjerii și cuverturi cu print specific, copilăresc.

Patul nu e complet dacă nu are și o cuvertură

Ușor subestimată din ansamblul patului, o cuvertură este practică, o îmbinare de estetică și funcționalitate. Aceasta îmbracă patul și îl face să arate ordonat, cu design unitar. Practic dă bine, schimbă imaginea per total a încăperii. Dacă ne gândim și la partea mai practică, o cuvertură acoperă patul, îl protejează, menține lenjeria în perfectă stare mai mult timp.

Aceeași valoare o atribuim și când vine vorba de cuvertura pat copii. Are însă nevoie să fie aleasă corespunzător ca mărime, să fie potrivită exact pe suprafața patului. La finette.ro regăsim cuverturi cu design specific pentru copii, de la motive marine și până la cele cu personaje îndrăgite, Mickey și prietenii săi.
Această nu este o piesă singulară, individual achiziționată, ci vine în set cu o față de pernă, în total cu 3 sau chiar 4 piese, deci inclusiv lenjeria necesară. Pentru un astfel de set ajungeți să scoateți din buzunar în medie 200 de lei.

O lenjerie de calitate înseamnă...

Mai întâi de toate o alegere de calitate. Și asta poate avea că bază o sursă pe măsură, cum este și eshop-ul finette.ro. Desigur, veți găsi seturi de lenjerie de pat chiar și în marile magazine, în hipermarket-uri, însă nu există prea multă varietate a acestora și au calitate și durabilitate îndoielnice. Preferați magazinele dedicate, cele nișate, unde veți regăsi numaidecât calitatea mult sperată.

Finette spre exemplu are un portofoliu destul de vast de produse, ce curprinde tipuri de lenjerii de la mari producători, însă inclusiv cei autohtoni, cum sunt lenjeriile de pat de la Pucioasa. Acestea pot fi alese după criterii concrete, după cât de bine rezistă și își mențin culorile. Fiecare produs în parte are un așa zis review, despre cum se comportă la uzură, cum se spală și se întreține sau cât de bine se mențin culorile imprimate.
Costurile sunt echilibrate. Gândiți-vă că o lenjerie vă învelește corpul, intră în contact direct cu pielea și dictează tot confortul nopții. În mod firesc, veți dori să plătiți atât cât trebuie pentru a avea parte de seri plăcute în așternuturi. Descoperiți ofertele active la finette.ro și veți avea parte de echilibru calitate-preț.

Contact:
0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306