Bucuresti

Peste 20 000 de participanţi la jocul online #OlympiCAN

Peste 20 000 de participanţi la jocul online #OlympiCAN

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
610

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Peste 20 000 de participanţi la jocul online #OlympiCAN dedicat reciclării dozelor din aluminiu
Fanii reciclării din întreaga Europă au fost uniţi vara aceasta de entuziasmul lor pentru reciclarea dozelor din aluminiu, sprijinind Every Can Counts să atragă mai mulţi participanţi ca niciodată în activităţi pe litoral, atracţii turistice, centre comerciale şi festivaluri de muzică. Distracţia a funcţionat şi online, mulţumită unui nou joc, #OlimpyCAN, care a încurajat utilizatorii europeni ai reţelelor sociale să înveţe mai multe despre reciclare, în timp ce colectau “virtual” doze.
Găzduit pe Facebook, scopul jocului #OlympiCAN a fost de a creşte implicarea în rândul publicului online din nouă ţări eurpene, inclusiv România. Jocul a avut o temă sportivă şi i-a însărcinat pe jucători să alerge de-a lungul unei piste, sărind peste obstacole și colectând cât mai multe doze goale în 60 de secunde, obţinând puncte pentru fiecare doză reciclată. Jucătorii care au strâns 1000 de puncte sau mai multe, au putut să se înregistreze pentru tombola naţională a concursului. În fiecare ţară, jucătorii care au obţinut mai mult de 2000 de puncte s-au calificat pentru tombola europeană, având şansa de a câştiga o strălucitoare bicicletă din aluminiu, realizată din 800 de doze de aluminiu reciclate. Actualizările regulate privind scorurile şi încurajările de participare au creat o competiţie strânsă timp de şase săptămâni.
Rezultatele jocului s-au reflectat într-o creştere semnificativă a angajamentului online în fiecare ţară şi în creşterea gradului de conştientizare a mesajului Every Can Counts.Peste 20.000 de jucători au participat în toată Europa, ajungând la o audiență online de peste 2 milioane de oameni și atragerea de peste 5.000 de noi aprecieri (likes) pe paginile de Facebook ECC.

Norocoasa câştigătoare a bicicletei din aluminiu, „Ricicletta”, a fost o studentă de 20 de ani, din Muntenegru, Katarina Hazdic. În România, premiul naţional a fost câştigat de o tânără din judeţul Neamţ, Lorena Diaconu, care se bucură acum de un aparat foto subacvatic.

Încă o dată, Every Can Counts a avut o vară aglomerată, încurajând participanţii la evenimente din întreaga ţară şi din Europa să recicleze dozele din aluminiu şi să le ofere o nouă viaţă. Jocul OlympiCAN nu doar că a sprijinit evenimentele de vară ale programului din fiecare ţară, ci a adus o nouă dimensiune în comunicare şi ne-a ajutat să ajungem la un public nou cu mesajul despre nevoia de a recicla dozele oriunde şi oricând este posibil.” Declară Adina Magsi, Managerul programului Every Can Counts în România.

Jocul OlympiCAN a fost rezultatul cooperării la nivelul reţelei europene Every Can Counts. Acesta a fost dezvoltat şi administrat de agenţia de marketing UCME, din Thessaloniki, Grecia, cu sprijinul echipelor locale Every Can Counts şi al Alupro din UK. Bicicleta „Ricicletta” este realizată în Italia sub licenţa CiAL, Consorțiul Italian pentru Recuperarea și Reciclarea Aluminiului.
Despre Every Can Counts
Every Can Counts este un parteneriat între producătorii de doze de băuturi, industria de reciclare a dozelor din alumniu şi brand-urile de băuturi din România şi Europa. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.everycancounts.ro
Programul Every Can Counts se desfăşoară şi în Franţa, Austria, Ungaria, Spania, Grecia, Muntenegru, Serbia şi Irlanda. Pentru informaţii despre program în Europa, vizitaţi www.everycancounts.eu
Puteţi urmări Every Can Counts pe Facebook @everycancounts.