Bucuresti

Pesticide-Az.ro - Acaricide benefice pentru cultura agricola – Caracteristici si avantaje

Pesticide-Az.ro – Acaricide benefice pentru cultura agricola – Caracteristici si avantaje

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
786

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Acarienii sunt mici arahnide care se dezvolta in culturile de plante agricole si care, datorita dezvoltarii lor, ingruneaza buna dezvoltare a recoltei de legume, vita de vie, diferite tipuri de arbori, arbusti si chiar flori. Impotriva acestor insecte sunt fabricate produsele pe baza de acaricide recomandate de numerosi specialisti din domeniul bunei dezvoltari a culturilor de plante agricole si nu numai.

Cea mai intensa perioada in care acarienii sunt foarte activi si prin urmare si ataca intr-un numar mare este perioada calda a verii, lucru care le permite acestora sa se inmulteasca foarte rapid. In aceasta perioada este vital ca plantele sa fie protejate impotriva acestor daunatori prin produsele pe baza de acaricide.

Care sunt daunele provocate de acarieni?

Acarienii distrug plantele prin inteparea acestora si hranindu-se cu sucul celular. Astfel frunzele ajung sa capete o culoare cenusie, iar pe spatele frunzelor se identifica urme de panza de paianjen. Dupa perioada de infectare, aceste frunze se ingalbenesc si se desprind de planta, cauzandu-i acesteia deficiente de crestere. Prin urmare, recolta agricola nu se va mai dezvolta, iar in momentul culegerii aceasta va fi mult mai limitata, poate chiar inexistenta, iar calitatea recoltei ramase devine foarte precara.

Acaricide – Solutii complete pentru combaterea acarienilor

In cadrul magazinului online Pesticide-Az gasiti toate tipurile de produse necesare din categoria pesticidelor necesare pentru buna dezvoltare a culturilor agricole si plantelor, de la erbicide la fungicide si insecticide pana la solutii pe baza de produse destinate procedurilor de stropire a pomilor fructiferi si pana la ingrasaminte foliare necesare pentru buna dezvoltare a plantelor cultivate.

Categoria de produse destinate uciderii acarienilor – reprezentata de produsele pe baza de acaricide – desemneaza resursele esentiale pentru eficientizarea bunei dezvoltari a plantelor sau culturilor agricole.
In plus, aceste produse au rol de preventie, rol protector si rol de tratare. Indiferent de produs, toate indeplinesc normele necesare unei bune functionari si optimizari a activitatilor destinate dezvoltarii unor recolte bogate si prospere. Totodata, fiecare produs in parte detine atestatul necesar de protectie a mediului, precum si protectia consumatorilor.

Principalele produse pe baza de acaricide recomandate de Fermier

NISSORUN 10 WP – Acest produs este aplicabil atat impotriva acarienilor cat si impotriva altor tipuri de insecte si contine hexitiazol (ce combate ouale de paianjen) in proportie de 10 %;
NOVADIM PROGRESS - Acest produs asigura protectie impotriva insectelor care au un aparat bucal de rupt si masticat si impotriva acelor insecte care inteapa tesatura plantelor si sug seva, precum acarienii;
MILBEKNOCK – Se prezinta asemeni unui insecticid si acaricid a carui formula este realizata prin utilizarea unei substante naturale numita milbemectin. Combate acarienii in orice stadiu de dezvoltare: ou, larva, nimfa sau adult.


Pesticide-Az.ro – Cei mai ieftini de pe net

Pesticide-Az.ro se bucura de o experienta
Experienta acumulata in toti anii de experienta a companiei Fermierul infatiseaza o gama foarte variata de produse fabricate special pentru protejarea culturilor agricole si determinarea bogatiei recoltei in conditii de maxima sanatate atat pentru plante cat si pentru oameni. Magazinul online Pesticide-Az.ro comercializeaza cele mai bune si mai ieftine produse din mediul online – fapt garantat de parteneriatele firmei cu producatori recunoscuti in plan international.

Informatii suplimentare despre produsele magazinului, precum si despre modul lor de actiune, accesati website-ul: pesticide-az.ro sau telefonati la numerele: 0250772566, 0726214441

Autor