Bucuresti

Pesticide-Az.ro – Erbicide – O solutie simpla si rapida pentru recolte bogate

Pesticide-Az.ro – Erbicide – O solutie simpla si rapida pentru recolte bogate

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
668

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Buruienile sunt dusmanul cel mai aprig al oricarei culturi de alimente sau plante. Ca solutie pentru indepartarea buruienilor sunt erbicidele, substante special concepute pentru a distruge acesti daunatori. In plus existenta lor devine un adevarart calvar pentru agricultori, caci acestea nu doar ca dauneaza culturilor, dar mai si transforma munca respectiva intr-o activitate anevoioasa.

Erbicidele se caracterizeaza prin faptul ca distrug buruienile care acopera plantele si care absorb toate substantele nutritive din sol, iar in ceea ce priveste recolta, erbicidele nu dauneaza bunei dezvoltari a acesteia. Ci dimpotriva, avand in vedere ca nu mai exista buruieni, culturile se dezvolta corespunzator si primesc lumina soarelui si absorb toti nutritientii necesari.

Este evident ca dupa utilizarea erbicidelor este necesar sa treaca o perioada de timp inainte de recoltarea plantelor, insa acest lucru reprezinta o masura de siguranta astfel incat aceste substante sa nu se mai gaseasca pe suprafata plantelor si prin urmare sa nu fie consumate de om. Respectand aceasta regula simpla, care difera de la un tip de erbicid la altul, aceste substante nu provoaca reactii adverse si nu sunt daunatoare culturilor sau omului.

Pesticide-Az.ro pune la dispozitie celor interesati o gama variata de erbicide care corespund mai multor tipuri de plante si care in acelasi timp pot fi utilizate atat pe terenurile mari cat si pentru cele mai mici. Cu alte cuvinte, aceste erbicide pot fi personalizate in conformitate cu caracteristicile si proprietatile fiecarui produs din aceasta gama.

Clasificarea erbicidelor


Erbicidele sunt de mai multe tipuri. Diferenta dintre ele consta in faptul ca exista diferente ale perioadei lor de utilizare. Prinu rmare, pentru a se asigura o utilizare corecta a erbicidelor este necesara cunoasterea acestora:

  • O prima categorie de erbicide sunt cele preemergente si cele postemergente. Primele trebuie aplicate inainte de rasarirea culturii, dar si inainte de rasarirea buruienilor. Insa si prin aplicarea acestora se reduce cantitatea de buruieni care va aparea in viitor. Pentru erbicidele postemergente, acestea trebuie aplicate fie dupa rasarirea buruienilor, fie dupa rasarirea plantelor. Aplicarea intr-o perioada sau alta difera in functie de tipul fiecarui erbicid;
  • Pe de alta parte se identifica erbicidele sub forma de emulsii, erbicidele sub forma de solutii, erbicidele pulbere muiabila sau dispersabila, erbicidele sub forma de pastile fluide sau erbicidele sub forma de granule sau microgranule. Diferente mari intre aceste erbicide nu exista, caci fiecare este utilizat in functie de preferintele fiecarui agricultor si, de asemenea, in functie de modul sau de lucru si de starea culturii sale.
Cele mai bune erbicide se gasesc la Pesticide-Az.ro

Pentru a obtine rezultate durabile si care sa merite toate investitiile se identifica erbicidele dorite si comercializate de Pesticide-Az.ro. Acestea se remarca prin faptul ca sunt foarte bune din punct de vedere calitati, iar rezultatele nu intarzie sa apara dupa utilizarea lor. In plus, aceste erbicide provin de la producatori cu renume din domeniul agriculturii astfel incat utilizarea lor corespunde celor mai inalte standarde de protectie.

Informatii suplimentare despre produse puteti obtine daca trimiteti un email la adresa contact @ pesticide-az.ro sau daca sunati la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0250772566, 0726214441 - pesticide-az.ro

Autor