Bucuresti

Petreceri de divort: modul de a incepe o noua viata

Petreceri de divort: modul de a incepe o noua viata

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
1313

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Petreceri de divort: modul de a incepe o noua viata

Exista viata dupa divort si exista Petreceri de divort. Toate retinerile din timpul casatoriei trebuie sa dispara intr-o petrecere de pomina in care orice este permis. Aduna-ti gasca de prieteni/prietene si simte gustul dulce al libertatii. Am lansat ”Petreceri de Divort” www.facebook.com/petreceridedivort locul de intâlnire al celor care vor sa revina intr-un mod original in rândul celor liberi.

Cum functioneaza?
Ai scapat de scorpia de lânga tine sau de magarul care ti-a facut viata un calvar? Sau pur si simplu v-ati dat seama ca relatia nu mai functioneaza si a-ti decis sa divortati? Este perfect! Nu este timp de regrete, pareri de rau sau resentimente. Este timpul sa va distrati si sa gustati din tot ceea ce pâna acum a fost interzis. Ce trebui sa faci ca sa pasesti cu dreptul in noua viata libera? Cauta-ne pe Facebook (www.facebook.com/petreceridedivort), spune-ne când vrei sa dai petrecerea si noi iti oferim locul si cea mai ispititoare artmosfera pentru tine si prietenii tai cu care vrei sa incepi noua viata de burlacie. ”Cutumele societatii judeca si nu vad cu ochi buni divortul, motiv pentru care este intotdeauna asociat cu ceva negativ. Ne propunem sa iesim din aceste obiceiuri si sa promovam ideea ca un divort poate fi un motiv de bucurie si de sarbatorire a noului stil de viata care urmeaza” spune George Albu PR la clubul-restaurant La Rocca-Bucuresti.

Vrei mai mult?
Credem ca orice poate fi sarbatorit motiv pentru care te asteptam sa iti organianizam cele mai tari petreceri private, petreceri tematice, onomastici, zile da nastere sau petreceriiin limuzina. Aduna-ti prietenii apropiati iar noi iti punem la dispozitie cadrul cel mai potrivit unde nimeni nu te va deranja iar atmosfera va fi intretinuta de cele mai tari hostesse si animatoare care vor fi la petrecere numai pentru tine. Iar pentru femei, etrecerile ”Girls Night Out” vor fi cel mai bun prilej de a-ti aduna cele mai bune prietene si de a te distra asa cum vrei.
Te asteptam pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/petreceridedivort, sa ne imprietenim, sa impartasim pareri, opinii, sa gasim motivul tau de a petrece si sa iti punem in realitate visele.

Date contact
Petreceri de Divort
www.facebook.com/petreceridedivort
George Albu PR - Club La Rocca
Tel: 0743.190.400
Email: petreceri_de_divort@yahoo.com
YM: petreceri_de_divort
Adressa: Theodor Aman 36 Sect. 1 Bucuresti