Bucuresti

Piese auto moto pentru mașina și motoreta ta

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
287

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mașina și motoreta sunt preferatele multor oameni. Designul poate fi personalizat, iar electronica și performanța pot fi îmbunătățite. Așadar, toată lumea are ocazia să cumpere piese auto moto de la shopeo.ro. Dacă dorești piese auto pentru vehiculul tău le poți cumpăra la cele mai bune prețuri de la shopeo.ro. Treapta de viteză nu mai poate fi schimbată, se aud zgomote la motor sau alte zgomote ciudate de la transmisia manuală sau automată, cutia de viteze nu mai schimbă curat prin treptele individuale?

Atunci componenta este probabil defectă. Trebuie să cumperi o piesă auto nouă. Indiferent dacă cumperi o cutie de viteze nouă sau folosită, manuală sau automată, ai nevoie urgent de piese auto moto ieftine, care pot fi livrate rapid și cu garanție.

Piese auto moto la shopeo.ro

La shopeo.ro vei găsi o transmisie manuală sau automată folosită, recondiționată sau nouă. În plus, poți cumpăra online o cutie de viteze nouă sau folosită la prețuri mici. Cel mai important, poți găsi piese auto moto de înaltă calitate de la toți producătorii și pentru toate modelele de mașini. Furnizorii afiliați includ dealeri autorizați de piese de schimb auto, reciclatori auto și companii specializate în repararea transmisiilor și motoarelor, care îți oferă piese de schimb de înaltă calitate la un preț accesibil cu garanție.

Indiferent dacă este nouă sau folosită, aici poți cumpăra cu ușurință transmisia manuală sau automată potrivită pentru vehiculul tău, indiferent dacă este vorba de o transmisie cu dublu ambreiaj, transmisie variabilă continuu sau transmisie diferențială. Desigur, sunt disponibile și piese de schimb originale de la producătorul echipamentului original.

De ce ai nevoie de o cutie de viteze?

Există aproape întotdeauna o transmisie în fiecare vehicul cu motor. Preia puterea motorului și o transmite. Această transmisie se numește cuplu. Cu ajutorul acestei piese de autovehicul, cuplul este transmis roților. Se vorbește despre o cutie de viteze a unei mașini atunci când denumirea include mai întâi carcasa cutiei de viteze. În interior, la rândul lor, există arbori cu roți dințate și rulmenți cu bile, care, într-o interacțiune complexă, alcătuiesc piesa propriu-zisă a vehiculului.

Sarcina acestei piese auto este de a transmite cuplul roților. Cuplul generat de motorul cu ardere internă este relativ slab, mai ales la turații mici. De aceea, roțile dințate sunt folosite pentru a crește cuplurile în diferitele sarcini. Ele ajută astfel la controlul puterii motorului, așa cum este cerut de șofer.

Motorul este conectat la transmisie printr-un tren de transmisie și adaptează cuplul și puterea motorului în legătură cu treptele de viteză individuale la situația de sarcină respectivă. Mai ales în prima treaptă de viteză, transmisia traduce atât de multă puterea, încât motorul nu se blochează și nu accelerează fără ca acesta să fie peste turație. Dacă ai nevoie de transmisii pentru cutia de viteze, poți găsi pe site-ul shopeo.ro.

De ce este necesar ambreiajul?

Ambreiajul este necesar pentru a schimba vitezele, în funcție de situația actuală de conducere. În același timp, face pornirea mașinii mult mai plăcută. Înainte de a putea comuta în sus sau în jos folosind maneta schimbătorului de viteze, treptele trebuie eliberate din cutia de viteze. Este sarcina ambreiajului să rezolve această conexiune de frecare. În momentul în care apeși pedala de ambreiaj, nu există niciun transfer de energie între motor și transmisie. În această stare, motorul cu ardere internă este la ralanti. Acum vitezele sunt mobile și poți schimba treapta. Această schimbare mută manșonul schimbătorului de viteze și distribuie diferit forța de antrenare la viteze. Dacă una dintre piesele auto este defectă, tot sistemul stagnează.

Pentru a transmite cuplul motorului, în transmisia automată sunt active și diverse componente. Aceste piese auto sunt:
· convertor hidrodinamic de cuplu
· elemente de comutare
· angrenaj planetar cu angrenaje corespunzătoare
· mecatronica
· pompa de ulei de transmisie
· maneta selectorului.

Autor