Bucuresti

Piktober - Concert caritabil cu Lori si Mira

Piktober - Concert caritabil cu Lori si Mira

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
547

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 17 octombrie 201422:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

VINERI, 17 octombrie, ora 22.00 – PIKTOBER - Concert caritabil cu LORI si MIRA

Pentru al şaselea an la rând, Hard Rock Cafe Bucureşti, împreună cu AVON România se alătură, printr-un concert caritabil, campaniei internaţionale PINKTOBER, ce are ca scop sensibilizarea populaţiei cu privire la prevenirea riscului de îmbolnăvire de cancer la sân şi importanţa consultului medical profilactic, în acest context.
Concertul prin care HARD ROCK CAFE BUCUREŞTI şi AVON spun anul acesta “NU” cancerului la sân şi DA eforturilor de prevenţie va avea loc pe 17 octombrie, iar LORI si MAIA sunt artistii care susţin şi promovează muzical acest demers! Lori si Maia, devotate cauzei susţinute prin campania PINKTOBER, te aşteaptă la un concert ca o incursiune în istoria muzicii! Preţul unui bilet la concert este de 25 de lei, iar încasările obţinute din vânzarea acestora vor fi donate organizaţiei HOSPICE Casa Speranţei.
Hard Rock Cafe Bucureşti lansează şi un tricou special dedicat acestui eveniment anual, ce şi-a câştigat şi în România statutul de tradiţie a fiecărei toamne. Tot către HOSPICE Casa Speranţei vor merge şi 15% din încasările obţinute din vânzarea acestui articol de colecţie.
Evenimentul PINKTOBER este susţinut de AVON Cosmetics România, companie care în ultimii 11 ani a finanţat programe destinate informării şi educării femeilor, cu privire la depistarea precoce a cancerului la sân şi a oferit donaţii de peste 2,4 milioane de dolari în beneficiul spitalelor importante din toată ţara.
Detalii despre Campania pentru Sănătatea Sânilor găsiţi pe www.stopcancerlasan.ro.
HOSPICE Casa Speranţei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizaţie medicală non-profit din România, care asigură gratuit servicii de ingrijire paliativă pentru copii şi adulţi cu boli terminale în Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti.
Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită sa amelioreze calitatea vieţii pacientilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea ;i tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002). HOSPICE asigură gratuit, de peste 20 de ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii şi adulti cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelenţă pentru Europa de Sud-Est.
Aşadar, vino pe 17 octombrie la Hard Rock Cafe, să asculţi cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor, să te bucuri de o seară de neuitat, într-o atmosferă unică şi să faci o diferenţă în existenţa miilor de pacienţi ce suferă de boli terminale sau ameninţătoare de viaţă, care mulţumită prezenţei tale la concert vor putea avea acces la primul centru HOSPICE din Bucuresti, cu servicii medicale complete si gratuite. Te aşteptăm, cu drag, la Hard Rock Cafe să susţinem împreună campania PINKTOBER şi să colorăm toamna în roz – nuanţa simbol pentru lupta împotriva cancerului la sân!

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta