Bucuresti

Planificarea unei inmormantari in Bucuresti

Planificarea unei inmormantari in Bucuresti

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Apartine de
Anima Servicii Funerare Complete
Vizualizari
193

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cand planificati o inmormantare, cea mai populara intrebare care va vine in minte este „Cat costa o inmormantare?”. Raspunsul la aceasta intrebare este esential daca obiectivul dvs. este sa planificati temeinic o inmormantare.

Am compilat informatii cu privire la costurile medii asociate cu o inmormantare si cu privire la preturile inmormantarii si va putem arata, de asemenea, cateva sfaturi testate in timp pentru a va ajuta sa economisiti cheltuielile finale. Impreuna cu cei de la Anima Servicii Funerare Complete va prezentam urmatoarele informatii.

Planificarea unui serviciu

Planificarea unei inmormantari sau a unui serviciu de pomenire este un proces extrem de personal. Deciziile tale vor fi modelate de experientele tale de viata, de relatia cu decedatul, de ceea ce si-a dorit decedatul, de ceea ce iti doresti pentru tine dupa ce ai murit, de ceea ce iti poti permite si de o multime de alti factori.

Prin urmare, este important sa intelegem ca o „inmormantare” asa cum ne gandim la ea implica de fapt doua functii importante:

  1. Ce trebuie sa faceti cu ramasitele fizice ale decedatului (forma dispozitiei finale).
  2. Cum sa cinstim, sa ne amintim, sa sarbatorim chiar viata si memoria persoanei care a murit (forma inmormantarii sau a slujbei de pomenire).
Alegeti forma de dispunere

Cand planificati o inmormantare sau un serviciu de pomenire, s-ar putea dovedi mai usor sa selectati mai intai cum doriti sa aiba loc inmormantarea. Depinde foarte mult daca decedatul si-a exprimat dorinta de a fi incinerat, sau de a avea parte de o slujba traditionala.

Incinerare

Procesul de incinerare foloseste caldura / flacara pentru a reduce corpul in fragmente osoase sau „cenusa”. Aceste ramasite incinerate ofera supravietuitorilor diverse optiuni ulterioare, cum ar fi pastrarea sau imprastierea ramasitelor, inmormantarea sub pamant intr-o urna, plasarea ramasitelor incinerate intr-un columbariu.

Hidroliza alcalina

Aceasta forma de dispozitie finala este relativ noua si s-ar putea sa nu fie inca disponibila in zona dvs. Procesul de hidroliza alcalina, numit uneori „incinerare fara flacara”, foloseste presiune si caldura relativ scazuta (fata de incinerare) pentru a reduce corpul la un lichid inert si fragmente osoase scheletice.

Elementele unui serviciu

In ultimele decenii, serviciile de inmormantare au devenit din ce in ce mai personalizate, desi multi oameni inca se gandesc la „inmormantarea traditionala” ca la o norma. O slujba de inmormantare sau de pomenire personalizata reflecta viata si personalitatea unice ale persoanei decedate, asa cum sunt vazute de cei dragi si indiferent de forma pe care o au aceste servicii. In aceste zile, multe familii prefera sa planifice o inmormantare sau o slujba de pomenire axata pe amintirea decedatului asa cum era el in viata, un serviciu axat pe corpul / ramasitele decedatului sau o combinatie a ambelor.

Prin urmare, ar trebui sa va imaginati si sa planificati inmormantarea sau slujba de pomenire pe care dumneavoastra o considerati cel mai semnificativ mod de a va lua ramas bun - ceva care:

  1. Capteaza calitatile unice ale decedatului;
  2. Reflecta credintele lor religioase sau spirituale si / sau religioase;
  3. Ofera o ocazie memorabila, semnificativa, celor in doliu de a-si exprima durerea in timp ce se consoleaza si se sprijina reciproc.

Unele familii prefera slujbele funerare intr-un lacas de cult sau intr-o capela funerara, incorporand lecturi religioase si muzica. Altii prefera serviciile seculare (nereligioase) intr-o locatie publica sau privata. Altii inca opteaza pentru o inmormantare privata si inmormantare pentru familia imediata, apoi o slujba de pomenire mai tarziu pentru altii.

Pentru a personaliza serviciul, trebuie sa luati in considerare si urmatoarele, dupa caz:
  1. Ofiterul care va conduce serviciul, cum ar fi un membru al clerului, celebrant, director funerar etc.
  2. Lecturi, cum ar fi poezii, rugaciuni, pasaje religioase sau seculare si cine le va livra;
  3. Elogist, care va scrie si va pronunta un elogiu despre decedat;
  4. Muzica, fie ca sunt imnuri contemporane, religioase sau ambele, si daca sunt live sau inregistrate;
  5. Alimente / bauturi, indiferent daca sunt asigurate profesional, sau aranjate de casa funerara sau de furnizor.
Urmatorul pas este sa luati legatura cu o firma specializata in servicii funerare din sectorul in care locuiti. In Bucuresti sunt multe firme specializate, care va vor oferi servicii complete. O casa funerara va poate ajuta sa aranjati inmormantarea, parastasul si / sau serviciul de inmormantare pe care il doriti.

De obicei firmele de pompe funebre din Bucuresti au pachete funerare bine definte care acopera toate serviciile de care ati putea avea nevoie. Recent, Anima Funerare Complete si-a extins serviciile in toate sectoarele din Bucuresti pentru a veni in ajutorul a cat mai multor clienti.