Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Povestea Maiei, fetița zglobie din casa care stă să cadă. Primește cartofi prăjiți în fiecare zi, pentru că mama nu-i poate oferi altceva

Povestea Maiei, fetița zglobie din casa care stă să cadă. Primește cartofi prăjiți în fiecare zi, pentru că mama nu-i poate oferi altceva

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri social
Modificat
acum 8 luni si 5 zile
Apartine de
GlobalDev
Vizualizari
402

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Puține lucruri pot fi mai triste decât un copil care nu are ce să mănânce sau care nu are asigurate lucrurile necesare unui trai decent. Și, deși, din confortul casei noastre nu putem vedea cât de mulți copii adorm fără să mănânce, ei există. Și sunt mulți.

Asociația “Povestea mea” rescrie frumos încă o poveste emoționantă


Un astfel de caz este Maia, o fetiță destul de fragilă, care a primit echipa "Povestea mea", țopăind de bucurie, precum un iepuraș. L-a întâmpinat pe fondatorul asociației, Cristian Dumitrașcu, în căsuța ei, care pare că stă să cadă.

Cu un zâmbet larg pe chip, i- a spus acestuia că tencuiala e căzută fiindcă asta face ploaia și că seara, ca să își poată vedea mama și sora, aprind o lanternă pe baterii, în casă nefiind curent. Maia se dă într-un leagăn făcut din două sfori legate una de cealaltă, deși spune că îi e teamă de urechelnițele care cad din copac.

Zâmbește când povestește că doarme în aceeași camera cu mama, bunica și cu sora ei, și spune râzând că mama o împinge noaptea din pat, fiindcă are picioarele prea lungi. Maia se supără puțin când își aduce aminte că roboțelul ei nu mai are baterii, fiindcă sunt prea scumpe, și nu poate să se joace cu el.

La întrebarea "Ce-ai mâncat astăzi?", răspunde, râzând cu mândrie "cartofi prăjiți", însă e întrebată ce a mâncat și ieri, și acum două zile, și acum trei zile, iar zâmbetul ei începe să piară, fiindcă răspunsul e mereu același... "cartofi prăjiți". Și ca Maia, sunt mulți alții.

Cristian Dumitrașcu și Asociația "Povestea mea" - lumina de la capătul tunelului pentru sute de nevoiași


E trist să vezi cum în ochii inocenți ai unui copilaș, se strecoară grijile zilei de mâine. E trist și că există copii, care înainte de vreme, sunt nevoiți să aibă probleme de oameni mari. Însă Asociația "Povestea mea", încearcă să preia cât mai multe astfel de cazuri cu putință. Având peste zece ani de funcționare, asociația a venit în ajutorul multor copilași și a multor familii nevoiașe, desfășurându-se campanii de întrajutorare de Paște și Crăciun, dar și făcându- se donații ce constau în bani, alimente sau alte bunuri necesare oamenilor aflați în nevoie, pe tot parcursul anului. Una din campaniile de anul acesta s- a desfășurat chiar de Paște, aceasta purtând numele "Iepurașul".

La baza asociației, stă Cristian Dumitrașcu, un om preocupat de nevoile societății. Un om care a încercat să ajute cât mai mulți oameni cu putință și care, poate pentru mulți, a reușit să facă imposibilul să pară posibil. Un om simplu, care și-a dedicat ultimii ani din viață pentru a face fapte bune și care atunci când are posibilitatea, aduce câte un zâmbet copiilor.

Datorită lui și echipei de voluntari pe care a reușit să o strângă, copii precum Maia ajung să aibă speranțe din nou. Ajung să aibă iar ce pune pe masă, să aibă hăinuțe noi și fiind și încurajați să meargă iar la școală, ajung să aibă iar speranța că și lor le va fi mai bine.

De-a lungul timpului au existat multe astfel de familii sau copii, care în final au ajuns să trăiască în condiții mai bune, poate chiar să aibă o casă nouă. Însă, deși Asociația "Povestea mea" și voluntarii ei depun eforturi supraomenești pentru a ajuta cât mai multă lume, există un număr foarte mare de persoane care au nevoie de o mână întinsă.

Dar din dar se face Rai. Totul contează!

Și tu poți fi de ajutor. Dacă îți dorești și tu să dai șansa unor copii să ducă o viață normală, unde singurele lor preocupări să fie doar joaca și mersul la școală, dă-ne o mână de ajutor! Orice suma de bani este folositoare pentru astfel de copii și familii, și, oricât ar părea de mică, Asociația "Povestea mea" va avea grijă să îi direcționeze cât mai bine, în așa fel încât cât mai mulți oameni aflați în nevoie să profite de pe urma lor.

Dacă ajutorul pe care dorești să îl oferi este de ordin financiar, poți face donații în conturile bancare ale asociației. Există în schimb posibilitatea de a ajuta, chiar dacă nu dispui de astfel de resurse.

Dacă poți oferi haine, alimente sau alte obiecte materiale care ar putea fi de folos unuia dintre cazurile pentru care lupta asociația, poți încerca să-i contactezi prin intermediul paginii de facebook "Povestea mea". Fii un om bun, și dacă timpul îți permite, ajută și tu să facem lumea un loc frumos pentru cat mai mulți copii!

facebook.com/povesteamea
https://www.povesteamea.ro
Număr de telefon: 021 9312
Adresa de e-mail: asociatia@povesteamea.org
PayPal: paypal.me/povesteamea
REVOLUT: revolut.me/povesteamearo
REVOLUT: 0772007008
Conturi Bancare: Asociația Povestea Mea
RON: RO07BTRLRONCRT0536856701
EUR: RO54BTRLEURCRT0536856701
BIC / SWIFT: BTRLRO22
Deschis la Banca Transilvania

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/