Bucuresti

Pregătirea locuinței pentru vânzare sau închiriere: 10 sfaturi

Pregătirea locuinței pentru vânzare sau închiriere: 10 sfaturi

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
260

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Te gândești să îți afișezi casa la vânzare? Aranjează-ți locuința (și portofelul) pentru succes cu aceste sfaturi de specialitate despre pregătirea casei tale pentru piață. Înainte de a expune orice casă, ar fi înțelept să faci câțiva pași simpli pentru a te asigura că locuința ta se află în cea mai bună poziție posibilă. Pregătirea locuinței pentru vânzare îi va oferi cea mai bună șansă în ziua vizionării și îți va oferi încrederea în a ști că ai făcut tot ce ai putut face.

1. Fă o primă impresie bună

Ceea ce este în afară contează. Mulți potențiali cumpărători de case inspectează mai întâi perimetrul proprietății înainte de a intra în interior. Percepția este realitate, nu? Dacă curtea din față și curtea din spate arată bine întreținute, se pot aștepta la fel în spatele celor patru pereți. Păstrează iarba tăiată. Tunde orice tufiș. Smulge buruienile. Plantează flori colorate (în lunile mai calde). Repară orice sistem de udare. Și chiar elimină orice murdărie și resturi între fisurile trotuarului sau blocurile de refugiu. Curăță geamurile. Lustruiește lemnul. Fă-ți casa să strălucească!

2. Pune în ordine și de-personalizează

Elimină dezordinea. Înlătură fotografiile de familie. Îndepărtează orice decor personal. Nu numai că acești pași vor face niște fotografii pentru promovare mai atractive și prezentări mai bune, ci vor ajuta la echilibrarea aranjamentului, astfel încât vizitatorul să poată începe să se imagineze în noua lui casă. Când este timpul să îți pregătești casa, această sarcină singură poate face o mare diferență.

3. Să fie lumină

Asigură-te că toate becurile care trebuie schimbate sunt înlocuite ... atât în interior, cât și în exterior. Pentru becurile exterioare, șterge murdăria și resturile. Luminile mai strălucitoare tind să ofere un sentiment mai bun de securitate.

4. Ventilatoarele din tavan au nevoie și de atenție

Toate ventilatoarele, indiferent dacă sunt în interior sau în exterior, ar trebui să funcționeze corect și fără praf. Ultimul lucru pe care îl dorești este un potențial cumpărător sau chiriaș care apasă comutatorul vede un ventilator oprit, sau cu praf înghesuit pe lame.

5. Ferestre, uși și grilaje

Toate ferestrele și ușile ar trebui să fie șterse temeinic ... fiecare crăpătură, colț și margine. Inspectează fiecare grilaj. Dacă există o ruptură sau rupere, cel mai bine este să o rezolvi.

6. Remediază, vopsește, potrivește și repară

Ia-ți timp pentru a face găuri, pune un strat proaspăt de vopsea neutră, repară robinetul care curge sau repară acea țiglă sau gresie spartă. Indiferent dacă o faci singur sau cheltui niște bani pentru a angaja ajutor, rezultatul final va fi mai mulți oameni interesați să cumpere sau să închirieze casa ta... și să plătească mai mult pentru aceasta.

7. Testul mirosului

Miroase îmbâcsit sau mai puțin proaspăt? Asta înseamnă că nu vei vinde deloc ușor, sau poate niciodată din cauza mirosului. Mirosurile din casă pot avea un impact de durată pentru potențialii cumpărători. Un sfat de vânzare a casei este să iei în considerare toate cele cinci simțuri atunci când pregătești casa pentru vânzare. Prin urmare este cazul să-ți împrospătezi atmosfera casei cu niște arome deosebite din uleiuri esențiale. Poți alege orice aromă de parfum dorești, dintr-un loc special dedicat acestei necesități.

8. Filtrele de aer trebuie schimbate

Schimbarea regulată a filtrului de aer nu este numai bună pentru sănătatea ta - și sănătatea casei tale - este, de asemenea, o idee bună pentru a asigura cel mai proaspăt aer pe măsură ce trec cumpărătorii și chiriașii. Curățarea orificiilor de aerisire și a zonei înconjurătoare (perete/tavan) asigură, de asemenea, că locuința ta arată bine îngrijită. Sfat pentru închiriere: Înlocuiește orice filtre de aer refolosibile cu filtre de unică folosință, deoarece ar putea fi mai ușor pentru chiriaș să schimbe filtrul lunar, mai degrabă decât să îl curețe din când în când.

9. Controlul dăunătorilor

Indiferent de câte măsuri preventive iei, dăunătorii ar putea să-și găsească drumul într-un fel. Când se întâmplă acest lucru, angajează un profesionist care să pulverizeze și să elimine dăunătorii obișnuiți din zona ta.

10. Un sfat pentru închiriere: Schimbă încuietorile

Re-parolează sau recodifică toate ușile exterioare, porțile sau magaziile de depozitare. Dacă locuința ta face parte dintr-o asociație a proprietarilor de case, asigură-te că ai telecomenzi și coduri de poartă. Sau altfel, schimbă încuietorile. Totul se rezumă la ... cum te-ai aștepta ca noua ta casă să arate în ziua mutării? Fii extrem de sincer, de parcă nu ar fi fost casa ta. Fiecare efort pe care îl faci te va ajuta să obții ceea ce cauți în cele din urmă: cumpărătorul potrivit (sau chiriașul) și cel mai mare preț (vânzare sau chirie). Deci ... impresionează-te!

Sursa foto: freepik.com