Bucuresti

Premier, o companie de rent a car foarte apreciata

Premier, o companie de rent a car foarte apreciata

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
50

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Exista si in Romania o companie de rent a carfoarte apreciata la nivel international. Multi turisti straini se bazeaza pe ea in ceea ce priveste transferul de la aeroport la hotel si asigurarea mobilitatii pe teritoriul Romaniei, unde sunt multe de vizitat. Pentru ei planul de vacanta arata in felul urmator:

- rezervarea unei masini foarte bune, luxoase si curate de la compania Premierrentacar.ro
- rezervarea locului de cazare la un hotel de cinci stele din Bucuresti
- transferul de la aeroport la hotel
- plecarea in circuit cu masina inchiriata
- intoarcerea la hotel
- transferul cu bagaje cu tot de la hotel la aeroport
- predarea masinii
- intoarcerea in tara de origine.

Sunt multe aspecte din activitatea si serviciile oferite de companie care i-au fidelizat. Acestea sunt:
- masinile moderne cu nivel sporit de confort care permit calatoria in orice anotimp. Aerul conditionat este destul de puternic incat sa nu se resimta caldura de afara, iarna in masina este la fel de cald ca intr-o camera de hotel cu pretentii, stergatoarele merg cand ploua, iar la unele masini este spectaculos ca prin plafonul panoramic vitrat pot fi vazuti stropii de ploaie care cad din cer.
- curatenia din autoturisme - este neplacut pentru oricine sa se urce intr-o masina si sa vada scaunele patate si resturi de mancare peste tot, covorasele imbacsite de praf, caroseria plina de noroi, portbagajul atat de murdar, incat trolerele se afla in pericolul de a se murdari si ele. O astfel de masina inhiba pofta de a calatori. O masina murdara miroase urat, oricate geamuri s-ar deschide pentru a se aerisi.
Compania furnizeaza masini care par ca noi din acest punct de vedere. Totul straluceste, totul a fost spalat cu apa si detergent.
- flota moderna - masinile care se pot inchiria sunt de top. Ele sunt cele mai vandute in lume si cele mai dorite de catre cei care doresc sa isi cumpere o masina. O vizita pe site in scopul inchirierii nu este deloc usoara, fiindca vizitatorul nu stie la ce masina sa se uite mai intai si pe care dintre ele sa o aleaga. Site-ul companiei este o expozitie de masini foarte bune, elegante si puternice.
- posibilitatea rezervarii telefonice (inseamna reducere de pret) sau direct de pe site. Rezervarea inseamna siguranta ca masina aleasa nu va fi data altei persoane si in acelasi timp aflarea exacta a pretului inchirierii.

Exista calculatoare online care genereaza costul total imediat ce au fost completate celelalte date:
- clientul are libertatea sa isi aleaga sistemul de plata. Daca achita cash, va primi o reducere, daca plateste cu cardul, operatiunea va fi securizata si nu se intampla nimic.
- numarul nelimitat de kilometri care pot fi parcursi cu masina. Clientii sunt incantati de faptul ca pot merge cat de mult vor cu masina, pretentiile companiei fiind legate de condusul prudent, astfel incat starea masinii la inpoiere sa fie ca la preluare.
- in cazul in care grupul/familia care inchiriaza doreste sa se bucure deplin de excursie si sa fie scutita de stresul conducerii (pentru unii condusul este o placere, pentru altii un stres), exista posibilitatea inchirierii masinii cu sofer cu tot. Soferul este prudent, bine pregatit, are experienta si se integreaza grupului, pastrand discretie totala.
- masinile au reviziile facute la timp si toate taxele platite, iar clientul nu se afla in pericolul de a primi amenda din cauza starii tehnice a masinii.

Se poate vorbi mult despre activitatea si standardele inalte ale acestei companii, dar numarul de clienti spune totul. Aceste este in crestere, fiindca si romanii prefera servicii de inchiriere masini cand:
- masinile lor nu pot parcurge un drum atat de lung, fiindca nu prezinta siguranta
- masinile personale se afla la reparat (a survenit o defectiune in ultimul moment), iar concediul este planificat demult
- cel care inchiriaza are permis, dar nu a reusit sa isi ia inca masina si doreste sa exerseze ce a invatat la scoala de soferi.
- clientul doreste in mod expres sa inchirieze o anumita masina, fiindca vrea sa ii testeze comportamentul la drum lung, pentru ca intentioneaza sa cumpere una la fel.

Compania de inchiriere masini Premierrentacar.ro conduce in topul preferintelor clientilor sai, deoarece personalizeaza serviciile in functie de nevoile si preferintele acestora. Exista masini cu 5 locuri, dar si masini cu 9 locuri pentru grupurile mai mari. Pe site sunt de inchiriat doua microbuze, deci un grup mai numeros le poate rezerva pe amandoua ca excursia sa fie de neuitat.

Transportul rutier este cel mai eficient in excursii si este de preferat autonomia, fiindca un loc intr-un autocar inseamna acceptarea deciziilor ghidului, soferului, organizatorului excursiei, in timp ce masina inchiriata elimina aceste frustrari.

Asezarea strategica langa aeroport, flota moderna, capacitatea de a fideliza clientii, calitatea excelenta a serviciilor fac din aceasta companie una de top si un motiv intemeiat de mandrie pentru romani. Dincolo de mandrie se afla si multumirea sufleteasca generata de faptul ca 30 de masini de top asteapta sa fie inchiriate si conduse prin tara ca viata sa fie mult mai frumoasa.

Cine are permis si conduce bine, dar nu are masina sau are masina la reparat, sa inchirieze o masina de la aceasta companie de nota 10! Lumea trebuie sa profite de toate oportunitatile si mai ales sa se bucure de viata!
Romania asteapta turistii in fata carora sa isi etaleze toate frumusetile. In august numarul rezervarilor creste, de aceea doritorii trebuie sa fie cu un pas in fata.