Bucuresti

Primavara Magica: Va place opera?

Primavara Magica: Va place opera?

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Apartine de
Ateneul Roman
Vizualizari
1260

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 5 martie 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Primavara Magica: "Va place opera?"

Dupa 19 ani de absenta, intr-o „Primavara magica”, LANTO COMMUNICATION reia sirul concertelor extraordinare „Va place opera?”, realizate de LUMINITA CONSTANTINESCU, la Ateneul Roman, in 5 martie 2014, ora 19,00.

Alaturi de valoroasa Orchestra Romana de Tineret, evenimentul va uni, pentru prima data, pe soprana ANITA HARTIG, baritonul GEORGE PETEAN si pe dirijorul DAVID CRESCENZI.
Asadar, doua dintre cele mai solicitate voci romanesti pe toate marile scene europene din:Viena, Monte Carlo, Berlin, Paris, Londra, Roma, Bruxelles, Hamburg, etc. dar, si la Metropolitan din New York, alaturi de un dirijor italian, remarcat pe afisele teatrelor din: Macerata, Cairo, Napoli, afirmat in ultimii ani si la: Timisoara, Iasi si Bucuresti.

Prin amabilitatea AGENTIEI LUISA PETROV din Germania, concertul va avea si un specific „de la suflet la suflet”, deoarece, in premiera, protagonistii serii vor canta IN BENEFICIUL ORCHESTREI ROMANE DE TINERET, careia, cu aceasta ocazie, i se vor cumpara cateva instrumente de care are nevoie.

Un program alcatuit din uverturi, arii si duete celebre din capodopere semnate de: Rossini, Verdi, Catalani, Delibes, Mascagni, Leoncavallo, Saint-Saens, precum si surprizele pregatite special pentru publicul bucurestean de catre cei doi solisti, vor conferi serii un caracter de exceptie, transformand-o intr-un eveniment liric, dintr-o...”Primavara magica”.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta