Bucuresti

Profa de conta - cel mai bun ajutor pentru un viitor contabil profesionist

Profa de conta - cel mai bun ajutor pentru un viitor contabil profesionist

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 luni si 4 zile
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
104

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca absolvit o scoala de profil sau pur si simplu iti doresti sa iti aprofundezi cunostintele sau sa iti consolidezi mai repede o experienta concreta in domeniu, Profa de Conta are cea mai buna solutie pentru tine. Incepe un curs de contabilitate online si dezvolta-ti rapid si simplu abilitatile pe care le detii, astfel incat sa iti poti exercita profesia la cel mai inalt nivel.

Cui se adreseaza cursurile online de contabilitate?


In esenta, oricine vrea sa inteleaga tainele contabilitatii este invitat sa ia parte la aceste cursuri. Conditia minima este sa detii cateva cunostinte de baza tocmai pentru a-ti fi cat mai usor sa le insusesti pe urmatoarele care sunt mult mai complexe. Daca esti absolvent de liceu, de studii universitare sau post universitare, este momentul perfect pentru a te inscrie la cursurile predate de Profa de Conta.

Mai mult, si cei care abia fac primii pasi in aceasta profesie sau cei care isi doresc sa aprofundeze cunostintele curente si sa-si dezvolte experienta sunt bine veniti. Aceste cursuri online pot fi utilizate si in scopuri de instruire. Astfel, daca o companie isi doreste sa realizeze training-uri pentru potentialii viitori angajati, modulurile de contabilitate deja configurate sunt o solutie ideala.

De ce sa alegi un curs oferit de Profa de Conta?


La ora actuala exista foarte multe cursuri de specializare profesionala pe internet. Cu toate acestea, trebuie sa ai grija atunci cand alegi sa investesti intr-unul tocmai pentru a avea garantia ca iti ofera tot ceea ce tu cauti de la un astfel de instrument de dezvoltare. Cu Profa de Conta poti parcurge inca de la inceput fiecare etapa, sa analizezi toate beneficiile, astfel incat sa iei o decizie in deplina cunostinta de cauza.

Informatii vaste si bine fundamentate


Atunci cand te inscrii la unul dintre programele oferite, ai certitudinea ca vei asimila toate informatiile necesare si vei invata in acelasi timp sa le pui in practica. Cursurile sunt impartite in cinci module distincte. Primele patru au in prim plan contabilitatea financiara, la scale diferite de dificultate, in timp ce ultimul se axeaza pe salarizare si administrare financiara. In functie de punctul in care te afli sau pe ce palier simti tu nevoia ca ar trebui sa aprofundezi, vei putea alege unul dintre aceste module. Desigur ca le vei putea parcurge pe toate, sistematic, in cazul in care iti doresti o acoperire mai vasta a domeniului. Alegerea este intrutotul in mainile tale.

La finalizarea cursului vei sti ce si cum trebuie sa faci in fiecare dintre situatiile profesionale cu care te confrunti, astfel incat nicio sarcina sa nu ti se mai para imposibila. Obtii si diploma de participare care sa ateste faptul ca ai investit in dezvoltarea ta ca profesionist activ.

Cursuri atractive si interactive


Profa de Conta a organizat aceste module in asa fel incat fiecare participant sa poata beneficia de tot ceea ce are mai bun de oferit. Asadar, cursurile se desfasoara in grupe, fizic sau online, dupa preferinte. Numarul elevilor este unul restrans, tocmai pentru ca fiecare sa aiba sansa sa asimileze cat mai mult, intr-un timp foarte scurt. Teoria se imbina cu practica. Se desfasoara sesiuni interactive care vizeaza aplicabilitatea informatiilor dobandite. Se lucreaza adaptat, cu programe de lucru specifice, tocmai pentru a incuraja familiarizarea cu acestea.

Preturi avantajoase


Din punct de vedere financiar, costul pe care trebuie sa il platesti pentru un modul este mic, raportat la beneficiile pe care le vei obtine pe termen lung. Astfel, cu doar 350 de Euro, acoperi o arie foarte larga de cunostinte si deprinderi care iti vor fi foarte utile pe tot parcursul carierei tale.