Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

PROFM SENSATION

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 deceniu si 4 luni
Vizualizari
728

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 octombrie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

PROFM & PUSH CLUB va invita sambata 27 octombrie incepand cu ora 23:00, la prima petrecere PROFM SENSATION in Bucuresti din acest sezon.


Primii si singurii DJ romani care au pus muzica la celebrul eveniment Sensation iti aduc sufletul petrecerii de la radio, in club. Atmosfera incendiara, cele mai tari hit-uri, potrivite la fix de cei DJ, GreeG si Marius Onuc, care fac fiecare party sa fie de neuitat.


DJ GREEG


Ca si DJ, GreeG functioneaza de aproximativ un deceniu implinit .La ProFM si DanceFM, vocea si muzicile i se aud intr-un mare fel. Printre altele, tipul mananca nesanatos si viseaza permanent la bucataria italieneasca (ce naiba, ma, italienii n-or avea bucatarii ca ale noastre?!), si iubeste femeile (adica femeia, ca sa nu se inteleaga ca are nu stiu cate prietene).


MARIUS ONUC


Vocea lui Onuc atinge ascultatoarele la sentiment. L-ar vrea in emisie de dimineata pana seara. Dar lui nu-i place sa vorbeasca nicicum despre el insusi. Prefera sa vorbeasca, mai degraba, cu si despre altii, altele…


Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro