Bucuresti

Protejati-va casa cu sisteme moderne de hidroizolatii de la Milucon.ro

Protejati-va casa cu sisteme moderne de hidroizolatii de la Milucon.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
760

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O locuinta, fie apartament sau casa, este bunul cel mai de pret al unei familii, de aceea toata lumea isi doreste calitate cat mai buna si siguranta. Orice cladire, indiferent de materialul de constructie, are nevoie de protectie impotriva factorilor naturali, cum ar fi apa, vantul, furtunile, ninsorile, inghetul si dezghetul. Dintre toti acesti factorii naturali, apa joaca cel mai nociv rol in deterioararea materialelor de constructive si pe termen lung, poate cauza daune grave unei cladiri. Cea mai buna modalitate pentru a proteja structura cladirii de apa, este sa hidroizolati peretii si acoperisul. Hidroizolatiile sunt realizate dintr-un material impermeabil care, acoperind o cladire, nu permite apei sa patrunda prin acest material.

Hidroizolatiile sunt esentiale pentru orice tip de cladire
Majoritatea constructiilor, si cele mai vechi, dar si cele noi, indiferent ca sunt case sau blocuri de apartamente, au fost cel mai probabil construite din beton, un material care nu este impermeabil – adica nu ofera protectie impotriva apei, iar apa poate sa patrunda prin beton. Multe persoane nu sunt familiare cu efectele pe care apa le poate avea asupra unei constructii si probabil hidroizolatiile nu par necesare. Insa printre consecintele lipsei de hidroizolatii, in cladirile afectate puternic de ploi, ninsori, vant, inghet si dezghet, putem sa enumeram ingrasie, mucegai, modificari ale propietatilor fizico-mecanice ale materialului de constructie, dereglari din cauza ciclurilor de inghet si de dezghet.

Hidroizolatiile nu sunt necesare doar in cazul acoperisurilor si al peretilor. Daca aveti subsol, beci sau pivnita, acestea trebuie sa fie de asemenea hidroizolate, cu atat mai mult daca locuiti in apropierea unui fluviu sau intr-o zona cu ploi abundende. Astfel puteti sa va asigurati ca nu veti avea inundatii in sezonul ploios si ca nu veti avea probleme cu stabilitatea peretilor sau deterioararea betonului. Hidroizolatiile sunt de asemenea necesare si in cazul piscinelor, fiind un loc care intra in contact direct cu apa, pentru rezistenta lor in timp si ca o masura de protective impotriva fisurilor.

Hidroizolatiile se pot realiza din mai multe tipuri de materiale, cum ar fi membranele bituminoase, hidroizolatii pvc sau hidroizolatii din spuma poliuretanica. De asemenea, se pot realiza tipuri special de hidroizolatii pentru terasele cirbulabile. Hidroizolarea unei cladiri nu este un procedeu complicat si nici nu dureaza mult. In principiu hidroizolarea consta in curatarea perfecta a suprafetei ce urmeaza sa fie hidroizolata dupa care se aplica unul sau mai multe straturi de membrane hidroizolatoare, in functie de tipul de material folosit, care adera usor la suprafata cladirii datorita unui sistem de lipire special.

Milucon – partenerul de incredere pentru servicii de hidroizolatii de calitate superioara
Calitatea materialelor folosite pentru hidroizolatii precum si profesionalismul celor care lucreaza, va influenta rezultatul final si rezistenta in timp a hidroizolatiilor. De aceea este bine sa lucrati cu cei mai buni din domeniu. Noi va recomandam firma Milucon milucon.ro cu sediul fizic in orasul Bucuresti. Indiferent de nelamuririle si curiozitatile pe care le aveti legate de serviciile de hidroizolatii, puteti sa intrati in contact cu angajatii Milucon si sa va informati corect despre materiale, ce anume vi se potriveste cel mai bine, preturi si asa mai departe. Puteti intra in contact cu angajatii Milucon fie pe adresa de e-mail office@milucon.ro fie la numarul de telefon 0766419049.

Autor

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta