Bucuresti

Pune la cale un festin al gusturilor aromate și cărnii gătite perfect pe unele dintre cele mai performante grătare din lume!

Pune la cale un festin al gusturilor aromate și cărnii gătite perfect pe unele dintre cele mai performante grătare din lume!

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
329

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pune la cale un festin al gusturilor aromate și cărnii prăjite perfect pe unele dintre cele mai performante grătare disponibile pe piața soluțiilor de gătit în aer liber din lume! Meșterii sibieni de la PEFOC cu cei peste 20 de ani de experiență în industria autohtonă de soluții termice premium, propun tuturor bucureștenilor și nu numai, două modele de grătare premium cu accesorii gratar aferente: grătarul ceramic de grădină Big Green Egg și vatra din oțel corten cu plită OFYR - modele deosebite care vor face ca toți invitații tăi să fie super-încântați de gustul intens și de aspectul deosebit ale preparatelor gătite în aer liber, acasă sau la iarba verde.

Despre BIG GREEN EGG
Chiar dacă acest model de grătar kamado Big Green Egg nu este atât de accesibil ca preț, gustul și aroma intensă a preparatelor gătite pe un astfel de cuptor cu capac sunt absolut memorabile. Controlul temperaturii se face cu ajutorul învelișului ceramic interior, al termometrului profesional fixat în capac și al celor 2 reglaje de admisie aer care te ajută pentru un control al temperaturi atât de precis, încât vei crede că gătești cu un grătar pe gaz!

Garanția pe viață și calitatea materialelor din care este confecționat acest grătar ceramic inedit, sunt alte două avantaje care te vor face să înțelegi de ce merită achiziția unui dispozitiv care folosește tehnologie împrumutată de la navetele spațiale NASA. În plus, gătitul pe un gratar de gradina Big Green Egg este extrem de simplu și sigur, risipindu-ți automat toate temerile legate de carnea arsă sau greșeli la prepararea tuturor tipurilor de preparate: carne de vită, pește afumat, pizza pe vatră, pâine de casă, prăjituri sau alte specialități culinare!

Despre OFYR
Tot de la meșterii unde poți găsi renumitele șeminee Pefoc, vine și grătarul pe vatră OFYR! Acest model cu plită propune un spațiu special pentru aprinderea focului, în formă de con cu o bordură largă și plată, aspect care dublează suprafața de gătit. Căldura este radiată dinspre centru spre exterior, prepararea alimentelor la temperaturi diverse fiind posibilă pe o singură placă fierbinte din oțel.

Indiferent de preparatele gătite, acest tip de plită vă va oferi garanția gătitului sănătos și delicios în aer liber, la care poate participa întreaga gașcă de prieteni. Aspectul grătarului este unul exclusivist, deosebit și modern, potrivindu-se în orice curte, grădina sau pe terasă. Modelele variază pe dimensiuni diferite și opțiuni suplimentare diverse în funcție de nevoi și de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Așadar, dacă și tu ești un pasionat al gătitului pe grill, coacerii pâinii acasă cu ajutorul unui gratar cuptor gradina sau îți dorești să scoți gustul sublim și suculent din acea bucată strașnică de vită sau poate ești adeptul gătitului sănătos al legumelor, puiului sau peștelui pe grătar, intră chiar acum pe site-ul pefoc.ro să faci cunoștință cu gama de grătare de grădină premium, disponibilă la prețuri care satisfac orice buget.

Tot acolo te vei putea delecta cu peste 9000 de produse și accesorii termice disponibile din stoc propriu, începând de la șeminee clasice pe lemne, gaz sau peleți, sobe rustice sau moderne, coșuri de fum premium, modele de șemineu electric sau termoșeminee pe lemne sau peleți, care funcționează asemenea unei centrale clasice pe gaz - totul pregătit să-ți schimbe radical, perspectiva confortului termic de acasă!