Bucuresti

Reconectează-te cu Sinele tău Superior la nivel Fizic, Mental și Spiritual cu ajutorul Vibrații Înalte

Reconectează-te cu Sinele tău Superior la nivel Fizic, Mental și Spiritual cu ajutorul Vibrații Înalte

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 luni si 5 zile
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
85

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Una dintre principalele probleme care ne împiedică să ne dezvoltăm constant este faptul că nu trăim conștient. Mare parte din deciziile care ne pot schimba viața sunt luate la nivel subconștient și pot fi influențate de foarte multe convingeri limitative pe care nici măcar nu știm că le avem. Pentru a putea intra în controlul deplin al fiecărui moment trebuie să acționezi în mod direct, printr-o serie de instrumente și metode care să te ajute să te conectezi cu eul tău interior. Programează sesiuni de coaching 1 la 1 cu unul dintre mentorii Vibrații Înalte și fă un pas important către viața pe care vrei să o trăiești!

Ce sunt ședințele de coaching?


În esență vorbim de un proces creativ care stimulează conștientizarea în toate formele sale. Dacă ești în punctul în care nimic nu pare să funcționeze așa cum ți-ai dori și nu știi care este motivul, este momentul să te înscrii la o astfel de sesiune. Vei obține îndrumare către stadiul pe care vrei să îl atingi, dar și o serie de tehnici și metode pe care să le aplici pentru a descoperi care sunt cauzele stagnării tale. Vei învăța să îți deblochezi subconștientul și să îl aduci în conștient pentru a primi răspunsuri la întrebări esențiale despre cine ești și de ce nu reușești să devii cine îți dorești. Vei reuși să înțelegi astfel lucruri foarte importante la care nu ai avut acces până acum, ca o revelație menită să îți îmbunătățească viața.

Care sunt efectele pe care le vei observa încă de la prima ședință?


Munca cu propria persoană pe care o vizează în general coachingul și meditația este un proces complex de lungă durată. Cu toate acestea, vei putea observa primele schimbări instant, lucru care îți va da motivația necesară ca să continui. Ridicarea nivelului de conștiență este obiectivul principal, însă pe lângă asta îți vei dezvolta inteligența spirituală și emoțională, vei descoperi care sunt temerile care te împiedică să evoluezi și vei învăța cum să le depășești. De asemenea, vei afla care sunt valorile și principiile care îți dictează existența, vei ști care îți sunt nevoile și vei învăța să îți setezi obiective pe toate planurile. Vei obține claritate, progres și, în final, ridicarea vibrației. Toate acestea sunt aspecte pentru ca tu să poți începe să te bucuri de viață și să o trăiești în prezent.

Intră pe site și programează chiar acum o ședință de coaching


Dacă îți dorești să faci o schimbare în viața ta, acum este momentul. Vibrații Înalte îți oferă tot suportul de care ai nevoie pentru a-ți depăși condiția și a reuși să devii cea mai bună versiune a ta. Completează formularul de pe site și rezervă prima ședință cu mentorul tău. Vei primi ajutor spre a-ți reconfigura direcția în viață pentru a-ți putea atinge mai ușor obiectivele.

Cum se va desfășura întâlnirea?


După ce ai trimis cererea de înscriere, vei fi contactat pentru a stabili data, ora, dar și modul de desfășurare: fizic sau online. Se va discuta în mod deschis despre motivele care te-au determinat să recurgi la această metodă, dar și așteptările pe care le ai odată cu finalizarea ședinței. Ulterior, se vor căuta soluții și se va elabora un plan de acțiune prin intermediul căruia să obții ce îți dorești. Îți vor fi expuse toate metodele prin care poți face ceea ce ți-ai propus și vei avea parte de îndrumare la fiecare pas pentru a avea garanția că ajungi acolo.

Eliberează-ți potențialul adevărat spre a deveni persoana care vrei să fii cu Vibrații Înalte!