Bucuresti

Reguli pentru a alege o poşetă

Reguli pentru a alege o poşetă

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
584

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Investiţia într-o geantă trebuie să ţină cont de câteva criterii, astfel încât obiectul să fie cât mai mult timp actual şi în tendinţele modei. Câteva reguli simple îţi pot fi de mare folos în momentul în care decizi să faci achiziţia.

În primul rând, designerii te sfătuiesc să iei în calcul dimensiunile genţii. Dacă eşti o persoană micuţă, nu este indicat să cumperi o geantă mare, aceste obiecte sunt recomandate tipelor înalte şi cu forme voluptoase. Stiliştii recomandă să fii atentă şi la forma genţii. Dacă eşti o persoană cu o siluetă rotundă, alege o poşetă dreptunghiulară cu elemente bine definite.

Importantă este şi calitatea materialului din care este confecţionată geanta. Optează pentru un material care să fie moale la atingere, deoarece va fi mai uşor de utilizat. Înainte de a achiziţiona obiectul verifică toate cusăturile atât din exterior, cât şi din interior. Sistemul de închidere trebuie să fie accesibil şi practic.

Un element foarte important este culoarea genţii. Când alegi o poşetă de o anumită culoare, ţine cont şi de evenimentul la care o vei folosi. Negrul poate fi o alegere sigură, dar dacă nu ai o ţinută colorată, o poşetă neagră nu va face decât să accentueze imaginea ştearsă pe care o afişezi. Dacă vrei să scoţi din anonimat o ţinută monocromă, poţi adăuga un punct de atracţie cu ajutorul genţii. Pe de altă parte, stiliştii susţin că genţile colorate indică personalităţi puternice, poşetele cu motive mici pot reprezenta delicateţea, în timp ce genţile mari de umăr pot sublinia simplitatea.

Geanta tip sac este destul de încăpătoare şi este indicată pentru cele care preferă să poarte cu ele o mulţime de lucruri. Poate fi confecţionată din diverse materiale, de la piele, denim, până la tricot sau velur. Ar fi indicat ca acest tip de geantă să aibă buzunare interioare, pentru a fi mai uşor de folosit. Dacă alegi o geantă de umăr ar trebui să ai grijă să nu fie de dimensiuni foarte mari, pentru că te-ar putea incomoda.
În cazul în care eşti în căutarea unei genţi pentru birou, caută să cumperi un model cu multe compartimente, care este foarte funcţională atunci când ai de aranjat dosare, acte sau agenda. Poţi să achiziţionezi o geantă în tonuri de maro sau neagră, deoarece se poate asorta uşor cu multe tipuri de ţinute.

Poşeta, mai ales cea de seară, dă o alură elegantă şi foarte feminină. Ea poate fi utilizată mai ales seara, este de dimensiuni reduse, ceea ce face ca în ea să nu intre decât câteva obiecte personale. Este indicat să achiziţionezi o poşetă clasică, care te va scoate din orice încurcătură.
Atunci când vine vorba să le asortezi, ai încredere în instinctul tău. Dacă nu vrei să exagerezi cu paleta de culori, foloseşte nuanţe neutre. O geantă nude se asortează întotdeauna cu aproape orice. În acest moment, nu mai este obligatoriu să asortezi geanta cu pantofii, dar este indicat ca cele două piese să se potrivească cu ţinuta ta per total.

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta