Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Reinventează-ți curtea: Transformă-ți curtea într-o oază de relaxare: sfaturi și recomandări

Reinventează-ți curtea: Transformă-ți curtea într-o oază de relaxare: sfaturi și recomandări

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
491

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ești unul dintre norocoșii care stau la curte, profită de spațiul disponibil și transformă-l într-un loc ideal pentru relaxare. O curte interioară sau o grădină îți oferă ocazia să îți petreci timpul într-un spațiu primitor, nu numai pentru petreceri, ci și pentru odihnă departe de agitația orașului. Află cum poți să-ți reinventezi curtea, din sfaturile de mai jos!

Alege culorile ideale pentru mobilier și decorațiuni

Dacă vrei să-ți transformi curtea într-un spațiu de relaxare, alege, cu atenție, culorile pentru curte sau terasă. Îți vei crea, ușor, o zonă care să te elibereze de stres, cu tonuri pastel, atât pentru mobilier, cât și pentru decorațiuni sau obiecte de iluminat.

Alege decorațiuni inedite

Exteriorul casei tale va arăta minunat, dacă alegi decorațiuni neobișnuite, care să scoată în evidență întreg spațiul. Nu ocoli felinarele vintage și nici simpaticii pitici de grădină ornamentali. Florile în ghiveci sunt variante, la fel de potrivite, ca să-ți înfrumusețezi terasa și curtea.

Apelează la diferite soluții pentru iluminat


Vrei să te bucuri de momente relaxante afară, chiar și după lăsarea întunericului? Apelează la soluții de iluminat neconvenționale și transformă-ți banala „curte din spate“ într-o grădină ca în filme. Nu ocoli instalațiile de lumini, suspendate, sau lămpile de exterior, cu design unic, fixate pe stâlpi. Cu puțină imaginație, grădina ta va deveni locul ideal pentru o seară romantică sau pentru o petrecere. Cu un șemineu de exterior care să te ferească de răcoarea serii, nu te mai dai dusă în casă!

Nu uita de locul de joacă pentru cei mici!

Dacă ai copii, amenajează, într-un colț al curții, un loc de joacă. Cu puțină creativitate și atenție la preferințele celor mici, reușești să-i ții mai mult timp în aer liber, departe de televizor sau tabletă. Cumpără-le adidași pentru copii, echipează-i cu un trening comod și oferă-le ocazia să se distreze cât mai mult în curte. Și un leagăn sau un balansoar reprezintă variante bune pentru copiii care vor să petreacă timpul afară. Dacă ai suficient spațiu în curte, în afară de leagăn, balansoar sau tobogan, amenajează și un teren cu obstacole. Distracția e garantată iar cei mici vor uita să mai intre în casă.

Petrece timpul în foișor, alături de cei dragi


O curte spațioasă poate să includă și un foișor sau un cort, acolo unde îți poți petrece timpul atunci când vrei să te deconectezi, după o zi grea de muncă. Ia masa în foișor sau petrece timp alături de cei dragi, jucând cărți în weekend. Aceste opțiuni sunt ideale pentru a te refugia de căldură, într-o zi toridă de vară.

Achiziționează cel mai confortabil mobilier de exterior

Dacă vă place să mâncați în grădină sau pe terasă, mobilierul de exterior, comod și rezistent, este obligatoriu. Canapelele, colțarele, mesele, fotoliile sau scaunele, atrăgătoare și confortabile, vor schimba aspectul exteriorului, în doar câțiva pași.

Creează un spațiu care îți oferă intimitate

Spațiul din afara casei îți poate asigura relaxare și intimitate. În lipsa celorlalți membri ai familiei, bucură-te, în liniște, de ședințe de yoga, de o carte citită în hamac sau muzica preferată. Curtea sau grădina pot fi amenajate în numeroase moduri, în funcție de stilul pe care îl preferi și de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Oricare ți-ar fi alegerile, din curtea casei nu trebuie să lipsească spațiul pentru relaxare!

Sursa foto: pexels.com/photo/filled-drinking-glass-on-table-1139699/

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro