Bucuresti

Rent a car pentru persoane fizice in Bucuresti (inchiriaza-ti masina)

Rent a car pentru persoane fizice in Bucuresti (inchiriaza-ti masina)

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
491

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In acest articol vom vedea un element absolut inovativ pe piata de rent a car din Bucuresti. Proiectul se adreseaza persoanelor fizice, care doresc sa obtina un venit suplimentar. Acum, o persoana fizica isi poate inchiria masina prin platforma Rent-4U. Va trebui ca autovehiculul sa fie al dumneavoastra personal si sa aveti domiciuliul in Bucuresti. Totul functioneaza extrem de simplu! Puteti obtine un venit suplimentar, fara ca dumneavoastra sa deveniti soferul propriului client. Aflati mai multe informatii din randurile ce urmeaza...

Suntem in perioada de pandemie si din ce in ce mai multe persoane se gandesc cum sa obtina un venit suplimentar. In acest articol vom vedea cum se poate transforma activitatea unei persoane fizice, intr-o mini-companie de rent a car. Momentan, acest sistem de inchirieri masini este in orasul Bucuresti, urmand ca pe viitor sa fie scalata si pentru restul tarii. In capitala Romaniei, Bucuresti cele mai multe familii detin doua autovehicule, din care doar una este folosita in mod constant. Ceea ce veti vedea in randurile urmatoare, va fi un modul inovativ de a ajuta persoanele fizice, care dispun de acea masina in plus sa aduca un venit suplimentar

Platforma Rent-4U - un soft de rent a car pentru persoane fizice (inchiriaza-ti masina)

In prezent, singura metoda pentru o persoana, care detine o masina in plus si doreste sa obtina un venit suplimentar este sa faca Uber. Platforma de rent a car, Rent-4U inlocuieste conceptul de car sharing si permite unei persoane fizice sa isi inchirieze propria masina. Acest modul de inchirieri masini este disponil in orasul Bucuresti si urmeaza ca in anii urmatori sa fie adoptat pentru toata tara. Aflati din randurile urmatoare cum functioneaza mai exact acest sistem de inchirieri masini.

Optimizeaza-ti timpul pentru a produce bani - inchiriaza masina ta, fara sa fii nevoit sa devii sofer


Multi am ajuns in prezent sa muncim doar HARD. Foarte putine persoane stiu ce inseamna in acest moment modul de munca SMART. Nu te va acuza nimeni niciodata ca tragi din greu pentru a obtine bani in plus. Numai ca daca lucrurile ar merge in aceasta forma, oamenii din constructii ar fi cei mai bogati. Daca este sa ne referim la contextul actual, compania Uber si multe alte firme de car sharing ofera posibilitatea de a se obtine un venit suplimentar.

Singura problema in toata aceasta situatie este ca va trebui sa devii soferul propriului client. Tot timpul tau liber va fi folosit pentru acest mini-job. Ceea ce ofera Rent-4U pentru piata de rent a car din orasul Bucuresti, este ceva cu totul mai special. Ofera posibilitatea persoanelor fizice de a obtine un venit suplimentar, fara sa mai consume timp. Toate aceste modalitati de car sharing ofera un venit suplimentar, dar ocupa si foarte mult din timpul persoanei fizice.

Rent-4U System face din masina dumneavoastra o afacere de rent a car. Autovehiculul va fi plasat pe platforma de inchirieri auto, iar dumneavoastra nu veti avea de facut decat sa predati masina clientului si sa o ridicati de la el. Aceasta activitate se calculeaza intr-un numar de doua ore. Este timpul necesar, calculat atat pentru ridicarea, cat si pentru predarea autovehiculului catre client.

Comparativ cu situatia in care faceti car sharing, unde dumneavoastra va trebui sa aveti ocupata toata ziua, noi credem ca acest lucru inseamna WORK SMART.

Cat poate castiga o persoana fizica din inchirierea propriei masini?

Acum probabil stiti sau ati auzit cel putin ca profitul mediu al unei persoane, care face car sharing ca este de 4000 de Ron pe luna. In cazul platformei Rent-4U, castigul va fi mai mic, dar de asemeni si timpul petrecut pentru acest mini-business va fi relativ mai mic. Ca sa intelegeti mai bine care va fi castigul dumneavoastra din inchirierea propriei masini vom oferi un mic exemplu.

Vom lua in aceasta situatie cazul cel mai simplu. Sa spunem ca dumneavoastra aveti un Dacia Logan si doriti sa il puneti spre inchiriere. Momentan pentru a putea aplica la sistemul de inchirieri auto, Rent-4U, va trebui sa aveti domiciliul in orasul Bucuresti. Ati plasat masina Dacia Logan pe platforma de rent a car, Rent-4U System. Mai departe vom calcula profitul dumneavoastra pentru un grad de ocupare de 22 de zile. Suma medie de inchiriere a autovehiculului Dacia Logan va fi de 20 de euro pe zi, din care platforma va retine un comision de 20%. Acest lucru inseamna ca 4 euro pe ziua de inchiriere vor fi retinuti in mod direct de platforma de inchirieri masini.

Pentru cele 22 de zile de inchiriat, dumneavoastra veti avea urmatorul calcul 16 euro pe zi * 22. Acest lucru va insemna un profit de 352 de euro, respectiv de 1724 de Ron pe luna. Vedem ca profitul este de doua ori mai putin din acest calcul. Dar credeti-ne ca din punct de vedere al timpului petrecut veti vedea ca renteaza de doua ori mai mult sistemul de rent a car pentru persoane fizice.

De ce renteaza sa iti inchiriezi masina prin Rent-4U System?

Am spus in randurile de mai sus ca o persoana care face car sharing va avea un profit de 4000 de Ron pe luna. Aici, timpul petrecut pentru a obtine aceasta suma de bani este intins pe toata ziua. Deci, pentru a produce acest profit de 4000 de Ron, o persoana va trebui sa stea 9 ore pe zi. Astfel, vor fi 45 de ore pe saptamana, respectiv 180 de ore pe luna. In cazul in care doriti sa va plasati masina pe platforma de rent a car, Rent-4U, pentru cele 22 de zile de inchiriere, veti avea 6 inchirieri. La fiecare inchiriere in parte nu veti petrece mai mult de doua ore. Prin urmare, veti avea ca si volum de munca un numar de 12 ore.

Impartind in prima situatie cei 4000 de Ron la cele 190 de ore, veti avea rentabilitatea pe ora de 21 de Ron pe ora. Haideti sa vedem mai departe, situatia in care veti opta sa plasati masina pe platforma de rent a car. Daca vom imparti cei 1724 de Ron la 12 ore lucrate, vom vedea ca avem o rentabilitate de 143 de Ron pe ora.
Diferenta intre cele doua modalitati aduce un venit suplimentar este de 7 ori mai mare.

V-am prezentat in acest articol, platforma de rent a car, Rent-4U. Este sistemul online ce aduce persoanelor din Bucuresti, ce sunt dipuse sa isi inchirieze masina, cu adevarat, un venit suplimentar. Optimizati timpul de munca si depuneti un efort mult mai mic! Acum prin inchirierea masinii tale ca si persoana fizica, poti produce bani mai multi cu mai putin timp pierdut.