Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Repatrierea decedatului si tipuri de cruci

Repatrierea decedatului si tipuri de cruci

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Seo Agency
Vizualizari
573

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Repatrierea este unul dintre serviciile speciale care pot fi furnizate numai de catre o casa funerara calificata. Pentru transportul rapid si fiabil al corpului,suntnecesare experienta si abilitati organizatorice ridicate. De asemenea, ai nevoie deun numar mare de documente, inclusiv cele de la un notar.

Livrarea corpului

Atunci cand corpul unui decedat este transportat intr-un alt oras sau alta tara, avand o distanta lunga, se utilizeaza transportul rutier sau transportul aerian.

 • Transportul are o serie de avantaje incontestabile: costul, livrarea se face direct la adresa de destinatie.
 • Transportul aerian este cel mai rapid mod de transport atat in tarile CSI, cat si in tarile straine, dar si cel mai scump.
 • Repatrierea cu trenul.

Caracteristici de transport

Mijlocul de transport este scutit de la achizitionarea de bilete, pe o distanta mai mica de 1000-1200 kilometri, masina ajunge mai repede decat alte tipuri de transport; este posibil sa folosestivehicule in scop funerar, imediat a doua zi. Masina poate livra si coroane, o cruce, pe o distanta mai mica de 1000-1200 de kilometri. Transportul de repatrieretrebuie efectuat numai cu vehicule specializate.

Transportul aerian


Transportul aerian este o modalitate destul de rapida de a transporta corpul decedatului. Principalul lucru este sa se respecte toate cerintele cat mai curand posibil. Cu 4 ore inainte de decolarea aeronavei, agentul de la firma funerara transporta corpul decedatului intr-un sicriu special de zinc, prezentand un permis la intrarea in aeroport. Apoi, dupa ce a primit un document de transfer de la un broker vamal, masina funerara trece si asteapta incarcarea sicriului pe aeronava.

O persoana care va insoti decedatul si va zbura pe acelasi avion, trebuie sa aiba un bilet de imbarcare. Plasarea unui sicriu de zinc direct in compartimentul pasagerilor este strict interzisa prin lege, astfel incat sicriul este transportat cu avionul in compartimentul pentru bagaje. Pasagerii nu ar trebui sa stie ca un sicriu este transportat intr-un avion, prin urmare incarcarea si descarcarea se efectueaza inainte ca oamenii sa se urce in aeronava, iar la aterizare, numai dup ace toti pasagerii au parasit aeronava.

 • Documentatia necesara:
 • Certificat de deces;
 • Actul absentei investitiilor straine;
 • Certificat de sigilare;
 • Certificat de imbalsamare ;
 • Certificat serviciu sanitar-epidemiologic;
 • Facturi de transport;
 • Documente vamale.

Daca repatrierea decedatului are loc dintr-o tara in alta, toate documentele trebuie intocmite in limbile celor doua tari. Traducerea trebuie sa fie legalizata. In unele cazuri, este necesara permisiunea din partea ambasadei tarii gazda. Costul repatrierii decedatului,depinde de modul de transport si de distanta pana la locul de transport si se calculeaza pentru fiecare caz in parte.

Tipuri de cruci

Crucea este unul dintre cele mai importante si necesare atribute ale procedurii funerare. Un site de unde puteti cumpara este Casa funerara Blaj, aici gasesti o lista cu modele si preturi ale crucilor pentru mormant, care difera in forma, material si design. Crucile sunt de doua feluri: metalice si din lemn. Tipurile de cruci metalice sunt mai rezistente la efectele de temperatura. Ele sunt puternice si durabile. Pe site-ul Casei funerare Blaj, te poti familiariza cu intreaga lista de servicii furnizate si cu politica actuala de stabilire a preturilor.

Crucile din lemn sunt adesea realizate din lemn de stejar si pin. Ele pot fi atat vopsite, cat si simple. In plus, in catalogul online poti vedea cruci din lemn de esenta tare, care vor fi decorate in conformitate cu canoanele bisericii. Acestea sunt modele cu icoane, sculpturi, inscriptii, cu ornamente diverse si rastignirea lui Iisus Hristos. De asemenea, sunt oferite diferite metode de transport si de plata pentru cruci. Exista o abordareindividuala fata de fiecare client. Serviciile sunt furnizate la cel mai inalt nivel, in conformitate cu toate cerintele si reglementarile in vigoare.

Autor

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro