Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Restaurant Elisabeta

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45
Telefon
0727703703
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
3287

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Elisabeta Bucuresti

Este dificil să creionezi un portret în cuvinte, cu atât mai mult să încerci să surprinzi şi să readuci la viaţă atmosfera nostalgică a Micului Paris de altădată. Însă, Restaurantul Elisabeta a reuşit să readucă la viaţă amintirile şi obiceiurile acelor vremuri, pornind de la arhitectura locaţiei, până la arta culinară specifică. În trecut, reprezentând pentru scurt timp sala mică a Senatului, acum îşi face simţită prezenţa, dintre clădirile colorate şi aglomeraţia Bucureştiului, o construcţie arhitecturală specifică perioadei interbelice, caracterizată prin rafinament şi eleganţă.

Ospitalitatea este la ea acasă, Restaurantul Elisabeta punând la dispoziţia iubitorilor perioadei Micului Paris un staff calificat, bine pregătit şi un pachet de servicii la cele mai înalte standarde. Îmbinând serile dansante, costumele purtate pe ritmurile muzicii din această epocă şi arta culinară specifică, restaurantul reuşeste în maniera sa cât mai elegantă să ofere un tablou deosebit, având un aer cosmopolit şi plin de viaţă ale Micului Paris. O plimbare în timp, o imagine a unui Bucureşti romantic este ceea ce ne oferă Restaurantul Elisabeta încă de la intrare. Aşadar, dacă vă este dor de viaţa boemă a Bucureştiului de altădată, vă aşteptăm pe Bulevardul Elisabeta, nr 45, pentru o rememorare a acelor vremuri.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 12:00 - 23:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Program extra: Sambata, Duminica
Specific: International
Servicii oferite: Locatie evenimente
Facilitati: Parcare, Sala de botez, Sala de nunta
Numar de locuri: intre 100 si 200
Fara poza