Bucuresti

Restaurant JW Steakhouse

Restaurant JW Steakhouse Bucuresti

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Bulevardul 13 Septembrie, nr. 90
Telefon
0214031903
Web
https://www.jwsteakhousebucharest.com
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 1 luna si 3 zile
Vizualizari
793

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant JWSteakhouse Bucuresti

Suntem cel de-al doilea JW Steakhouse deschis in Europa, un concept de restaurant contemporan, bazat pe calitate, bun-gust si confort. Si multa carne de vita. Dar nu oricare, ci faimosul Black Angus importat special din SUA si selectat conform criteriilor drastice ale USDA (U.S. Department of Agriculture).

In JW Steakhouse poti sa iti alegi din lista zilei bucata de carne preferata, in cel mai potrivit gramaj, si sa-i urmaresti pe bucatari cum o prepara in bucataria deschisa, la faimosul nostru broiler la temperaturi de pana la 750 de grade. Dar nu totul este bazat pe carne. Meniul pe care ti l-am pregatit este unul complet, de la pui, miel, vita sau fructe de mare, pana la supe si salate, fara a-i uita pe vegetarieni pentru care avem o serie de feluri speciale.

Si chiar daca steak-ul este rege aici, el nu e totul. JW Steakhouse este plin de surprize: oricand ai chef, te asteptam in propriul nostru Bourbon Bar, unde vei putea alege, cu ajutorul barmanului expert, cel mai potrivit whiskey american pentru ocazie. Pe care poti sa-l sorbi apoi intr-o conversatie linistita in Cigar Lounge alaturi de un interlocutor care, la fel de bine, poate savura un pahar de vin din impresionanta noastra lista de vinuri de clasa din intreaga lume.

Filtre restaurant

Tip: Restaurante