Bucuresti

Restaurant Taj

Restaurant Taj Bucuresti

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 127-131
Telefon
0214101820, 0748133300
Web
https://www.tajrestaurant.ro
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Taj Bucuresti

"Aapka Swagat Hai !"

Suna bizar? Nu este decat felul indian de a va intampina, scris in limba hindi.Limba vechilor maharajahi, a fachirilor si a povestilor de dragoste. Pentru ca, odata sositi la noi, nu veti fi doar consumatorii unor excelente bucate,ci va veti impregna putin de farmecul si spiritualitatea indiana.

Maretia palatului Taj Mahal reprezinta cultura Indiei in toata lumea. Imprumutandu-i numele, restaurantul Taj s-a obligat inca de la deschidere sa reprezinte sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti.

Ca o incununare a eforturilor depuse in cei 8 ani de prezenta in peisajul bucurestean, restaurantul Taj a castigat titlul de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti" in 2009 si 2010, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking, de prestigioasa revista Time Out. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de cel mai popular restaurant din Bucuresti.

Am dori ca aceasta vizita sa fie inceputul unei prietenii, sa intrati alaturi de noi intr-o lume in care gusturile va vor fi rasfatate de savori inedite si in care veti putea fi mereu protagonistii unor istorii fabuloase, pline de farmecul exotic al Indiei dintotdeauna. Va vom spune deci...

"Phir Seva Ka Mauka Dijiye!"

....adica dorim sa va servim din nou.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 11:00 - 21:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: Indian
Facilitati: Parcare
Numar de locuri: 50-100
Servicii oferite: Livrare la domiciliu, Locatie evenimente
Deschis: Sambata, Duminica