Bucuresti

Restaurant Templul Soarelui - Mihai Eminescu

Restaurant Templul Soarelui Bucuresti

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Strada Mihai Eminescu, nr. 151
Telefon
0212111693, 0723743878, 0745476693
Web
http://www.templulsoarelui.ro
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
3275

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Templul Soarelui Bucuresti - restaurant unde sa se poata servi preparate chinezesti dupa un meniu autentic si cu livrari la domiciliu.

Deschiderea unui restaurant unde sa se poata servi preparate chinezesti pregatite cu adevarat "a la Chinese" a venit ca o provocare la o competitie dificila. Si asta pentru ca in Bucuresti la momentul acela, 1995,cand dl. Miao a deschis in str. Vasile Lascar primul restaurat din lantul "Templul Soarelui" , fuctionau destule asemenea locatii cu specific chinezesc. Exact ca intr-o competitie sportiva - spune dl. Miao - intr-o asemenea actiune iti trebuie mai mult decat curaj, talent sau pasiune. Este nevoie de o motivatie care sa aiba proiectie in realitate.

In momentul in care am constatat ca mancarea chinezeasca servita la diferite reataurante cu acest profil nu este, asa cum se spune aici, pe meleagurile romanesti, "ca la mama acasa", ca oricat de bine pregatita ar fi, lipseste totusi ceva, am hotarat ca trebuie sa ma implic in acest domeniu si sa fiu printre cei care detin "originalul bucatariei chinezesti". La ora actuala societatea noastra, cu peste 90 de angajati, este compusa din doua restaurante si o casa de comenzi.

De ce Templul Soarelui

"Templul Soarelui" - TIAN FU in transcrierea fonetica a limbii chineze - este o denumire traditionala din Sichuan cu semnificatia de "Casa Cerului", adica locul unde gasim bogatia si fericirea suprema. In Sichuan aceasta expesie-metafora este atribuita restaurantelor care ofera cele mai bogate sortimente culinare.

Ce dorim

In universul rafinat al artei culinare chineze, bucataria din Sichuan ocupa un loc aparte datorita diversitatii produselor (forma,gust culori), fapt care explica si aprecierea pe mai toate meridianele globului.Se poate spune ca prezenta restaurantelor chinezesti in toate orasele mari ale lumii nu mai este o moda, a devenit parte din normalitate. Si asta e un lucru bun.

Dar, arta culinara nu se rezuma doar la pregatirea bucatelor. Ea trebuie privita ca un suport, ca o provocare pentru o anumita stare de spirit, care, cu parere de rau, se dilueaza tot mai mult. Un restaurant, indiferent de specificul sau, si cu atat mai mult "Casa Cerului" trebuie sa fie un loc aparte si nu o simpla cantina unde se consuma mecanic actul alimentatiei. Pentru aceste consideratii ne-am propus ca lantul de restaurante "Templul Soarelui " sa devina cadrul unde, fiecare dintre noi, putem sa ne detasam de stresul zilnic, locul unde armonia dintre fapte, ganduri si vorbe nu mai este atrofiata de nefirescul din cotidian.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 10:00 - 23:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: Chinezesc
Numar de locuri: 50-100
Servicii oferite: Livrare la domiciliu, Locatie evenimente
Deschis: Sambata, Duminica