Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Revelion la Palatul Parlamentului

Revelion cu tema Marele Gatsby la Palatul Parlamentului

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Palatul Parlamentului - Casa Poporului
Vizualizari
2046

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 31 decembrie 2013

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Bine ati venit in atmosfera plina de farmec a anilor '20, in povestea captivanta, mistica si stralucitoare a epocii jazz-ului, pe care vom incerca sa o recreem alaturi de voi, in noaptea dintre ani, la Palatul Parlamentului, pentru prima oara amfitrionul unui astfel de eveniment!

Marele Gatsby, acest spectacol al civilizatiei americane, bazat pe lux, neliniste, voluptate, petreceri baroce, costume stralucitoare, muzica si angoasa, reprezinta cea mai potrivita descriere a Visului American, dar si fundalul pe care va invitam sa evoluam cu totii, asemenea unor personaje desprinse din film!

Va asteptam ca impreuna sa dam startul celei mai explozive petreceri de revelion la Palatul Parlamentului, unde timp de o noapte, vom recrea stilul de viata jazz, atmosfera si decorul anilor nebuni si plini de pasiune, cu care ne-am familiarizat recent vizionand "Marele Gatsby".

Vom avea alaturi de noi artisti consacrati si apreciati, precum Loredana si Horia Brenciu, formatii de jazz dar si de cover-uri, spectacole surpriza oferite de Baletul IUNO Dance si spectacole de circ!

Vom putea admira impreuna de pe Esplanada Palatului Parlamentului cel mai spectaculos foc de artificii!

Cardurile de acces pot fi achizitioanate din cele doua locatii (strada Italiana nr 21 si strada Doamna Ghika nr 3-5), in urmatoarele conditii: - categoria Extra-Basic: 100 Euro;
- categoria Basic: 150 Euro;
- categoria Standard: 200 Euro;
- categoria Premium: 250 Euro;
- categoria V.I.P.: 300 Euro. Conditii participare copii:
-pentru copiii cu varsta pana in 6 ani, accesul este gratuit la eveniment;
-pentru copiii cu varsta intre 6-12 ani, se achita 50% din valoarea cardului de acces;
-pentru copiii peste 12 ani, se achita integral valoarea cardului de acces.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Petreceri, Revelion

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/