Bucuresti

Roxy Rocks in duet cu Chris Norman

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
645

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 15 noiembrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Sunt numeroase surprize pe care Chris Norman le pregateste fanilor sai pentru concertul de la Sala Palatului din data de 15 Noiembrie, incepand cu ora 19.00. Una dintre ele il va reprezenta un duet cu o artista din Romania "aleasa pe spranceana". Astfel, in urma unei selectii riguroase, Chris a nominalizat-o pe Roxy Rocks pentru a interpreta alaturi de el melodia "Stumblin In". Artistul si-a motivat alegerea prin faptul ca timbrul si competentele vocale ale acesteia se apropie foarte mult de cele ale interpretei variantei originale a piesei.


Roxana s-a declarat entuziasmata la auzul vestii ca, dintre multe aspirante la duetul cu fosta voce de aur a trupei Smokie, ea a fost cea aleasa: "Sunt onorata ca eu am fost cea selectionata pentru a fi "inlocuitoarea" lui Suzi Quatro. Ma pregatesc asiduu in fiecare zi, sunt emotionata, insa in acelasi timp, stiu ca voi da tot ce e mai bun pentru un duet la inaltime. Sper ca lumea sa vina la acest concert pentru ca este o ocazie rara sa te intalnesti cu un artist precum Chris Norman".


Pretul biletelor variaza intre 70 si 250 RON, in functie de categoria de loc, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel - raion Rent A Car, Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.