Bucuresti

Saptamana ingrijirii ochilor - editia a doua

Saptamana ingrijirii ochilor - editia a doua

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
988

Voteaza & Distribuie

Prezentare

“Săptămâna îngrijirii ochilor – ediţia a doua” – campanie de testari gratuite la Vision Optica

În fiecare an, a doua joi din luna octombrie marchează Ziua Mondială a Vederii, prilej folosit de organizaţii din întreaga lume pentru a lansa campanii de responsabilizare a opiniei publice cu privire la necesitatea îngrijirii ochilor.

În 2017, tema declarată pentru Ziua Mondială a Vederii este sănătatea vederii universală, sub sloganul “Verifică sănătătatea ochilor tăi. Efectueaz în luna octombrie consultul oftalmologic.”
În acest context, Vision Optica relansează Săptămâna Îngrijirii Ochilor, pentru a da şi anul acesta posibilitatea unei testări gratuite a vederii tuturor persoanelor care, invocând lipsa timpului, a banilor sau a informaţiilor, neglijează efectuarea controlului periodic. 80% din bolile oculare care amenință vederea pot fi evitate sau tratate şi totuşi statisticile indică faptul că la nivel mondial, 285 milioane de oameni au vederea pierdută: 39 milioane sunt orbi, iar 246 milioane au vedere foarte scăzută. Aceste date demonstrează nevoia de educare şi încurajare a publicului să apeleze la specialişti pentru corectarea deficienţelor de vedere.

Filtre

Tip: Oferte