Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Schimbare de ambalaje poate fi o tactica de marketing - iata ofertele de la Snick Ambalaje

Schimbare de ambalaje poate fi o tactica de marketing - iata ofertele de la Snick Ambalaje

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
416

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ambalajele folosite, fie ca vorbim de cei care livreaza mancare, fie de cei care o servesc in sistem takeaway sau in local, implicit pentru cei care vand produse alimentare si non alimentare, joaca un rol important. Acestea au la baza nevoia de a ambala corespunzator. In unele cazuri sunt si norme de respectat, pentru ca produsele sa fie pastrate intacte pana la consum. Insa acest scop se impleteste perfect si cu cel estetic. Ambalajele pot contribui activ la promovare. Iata cum!

Un brand vizibil si un concept ce ne ramane in minte

Poate ca daca observi un design inedit al unui ambalaj, in treacat, sunt sanse sa nu tii minte despre acesta. Ceva mai multe sanse sunt sa iti amintesti de acele ambalaje din care ai servit si un preparat delicios. Vei face asocierea cu acel gust divin. Unii tin minte dintr-o astfel de experienta implicit culoarea sau un tipar aparte, printul unui ambalaj. Pentru ca experienta culinara are acest rol.

La fel de bine, cand nu ai servit ceva delicios, parca ti se imprima in creier acel ambalaj ce nu gazduia o mancare tocmai buna. Iar la fel de bine faci si asocierea intre ambalajele folosite si un prestator de servicii din aceasta nisa. Tii minte un restaurant daca nu ti-a facut pofta, a servito portie mai mica de mancare sau ti-a livrat dezastruos.

Iata ce rol complex au ambalajele. Nu degeaba exista diversitate de produse la acest capitol. Vom regasi ambalaje biodegradabile de diferite marimi, culori, iar acestea vor face parte automat din strategia de marketing pe care un restaurant/cafenea etc. o aplica.

Promovarea unui brand prin ambalaje implicit

O directiva europeana aplicabila incepand cu acest an vine sa limiteze utilizarea plasticului, implicit in ceea ce priveste ambalajele folosite in industria Horeca. Poluam prea mult si se pare ca planeta se sufoca la propriu. Cei care aplica deja aceste norme si care demonstreaza ca sunt atenti la noutati transmit, indirect, publicului ca sunt preocupati de natura, de mediu, ca nu au ca scop doar profitul cu orice cost.

Publicul tinde sa se fidelizeze acelui prestator de servicii care promoveaza anumite valori, nu doar un concept, un brand. Este ceea ce, cu siguranta, veti simti in legatura cu cei care va servesc preparatele lor in ambalaje din trestie, carton, PLA sau alte materiale biodegradabile.

Ofertele la Snick Ambalaje

Pentru cei din domenii in care ambalajele de unica folosinta sunt necesare, indiferent cat de des sunt acestea folosite, Snick Ambalaje vine cu oferte. Comenzile de produse cu cat sunt mai mari, cu atat discounturile aplicate la viitoare comenzi vor fi mai mari. Iar mai intai de toate, ca un plus de convingere, cei interesati pot comanda o sacosa de mostre, gratuite. Testarea calitatii face parte dintr-un amplu plan al celor din domeniu.

La Snick Ambalaje sunt usor de gasit ambalaje si accesorii de unica folosinta - pahare, farfurii, tacamuri, sacose, pungi, prosoape printre altele. Acestea pot fi de diferite culori, grosimi, dimensiuni si forme, specifice pentru domenii precum catering, street food, restaurante, cafenele, gelaterii, pizzerii si nu numai. Comandati online simplu si rapid!

Contact:
comenzi@snick-ambalaje.com

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro