Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

SciKids Garage

Detalii loc de joaca

Adresa
Bucuresti, Strada Delea Noua, nr. 36
Telefon
0722685804
Social links
Categorie
Locuri de joaca
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
4264

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de joaca

SciKids Garage Bucuresti
Clubul Disco-Stiintific al petrecerii tale, Profesorul Trasnit, Party Trainer de onoare!! Te distrezi si sustii activitatile Centrului Help Autism. SciKIDS Garage este clubul disco-stiintific al petrecerii tale, Profesorul Trasnit, Party Trainer de onoare! Acesta este destinat copiilor si adolescentilor ce doresc sa-si serbeze ziua, intr-un mod inedit, zgomotos si trasnit. Conceptul este unul basic self-noi punem la dispozitie cel mai cool local al momentului pentru 3 ore, animatia si hostingul asigurat pe toata durata petreceri, momente distractive, karaoke, dans, concursuri cu premii si experimente stintifice alaturi de Profesorul Trasnit de la Fun Science.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/