Bucuresti

Scoica auto - de nelipsit în viața nou-născuților

Scoica auto - de nelipsit în viața nou-născuților

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
84

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Primul drum cu mașina al nou-născutului poate reprezenta o adevărată provocare pentru proaspeții părinți, deoarece trebuie luate toate măsurile pentru ca acesta să se afle în deplină siguranță. Acesta este și principalul motiv pentru care unul dintre elementele esențiale pentru nou-născuți este scoica bebe. Scoica auto este special concepută pentru a oferi siguranță copilului și pentru a răspunde necesităților de dezvoltare ale acestuia în primul an de viață.

Primul drum cu mașina al nou-născutului poate reprezenta o adevărată provocare pentru proaspeții părinți, deoarece trebuie luate toate măsurile pentru ca acesta să se afle în deplină siguranță. Acesta este și principalul motiv pentru care unul dintre elementele esențiale pentru nou-născuți este scoica bebe.

Scoica auto este special concepută pentru a oferi siguranță copilului și pentru a răspunde necesităților de dezvoltare ale acestuia în primul an de viață. După cum probabil știți, scoica auto este destinată utilizării în mașină, pentru transportul copiilor sub vârsta de 1 an.

Importanța utilizării scoicii auto pentru bebeluși

Deoarece în primul an de viață creșterea copilului este foarte rapidă, este important ca scoica aleasă să ofere suport și să aibă o pernă reducătoare, care se poate scoate pe măsură ce copilul crește, pentru un confort sporit. Forma scoicii auto este ușor curbată, oferindu-i copilului o poziție cât mai firească, pentru ca acesta să se dezvolte armonios. De asemenea, aceasta poate oferi o poziție foarte confortabilă chiar și pentru somn.

Poziționarea copilului în scoică este deosebit de importantă. Cea mai sigură poziție este cu spatele la sensul de mers - aceasta este cea mai sigură metodă de a-l transporta pe micuț în timpul călătoriilor cu mașina. Copilul trebuie, totuși supravegheat pe toată durata călătoriei. Dacă nu știați până acum, scoica auto se poate folosi cu succes chiar și în călătoriile cu avionul. Desigur că pentru a vă asigura că totul o să fie pus la punct, trebuie să discutați cu compania aeriană, pentru a vă asigura că scoica deținută este compatibilă cu scaunele din avion.

Momentul în care este recomandat să renunți la scoica auto și să treci la următorul nivel: scaunul auto, este acela când copilul începe să atingă limita de greutate (de obicei 13 kg) sau când capul micuțului începe să depășească perimetrul scoicii. Atunci scoica nu va mai putea oferi o poziție corectă.

Concluzia este că scoica auto este esențială pentru transportul nou-născuților cu mașina. Aceasta protejează foarte bine capul, gâtul și toracele copilului, oferind siguranță și răspunzând necesităților de dezvoltare într-un ritm accelerat.