Bucuresti

Scolile de Vara la Fundatia Calea Victoriei

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
692

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 10 iunie 2016 - Vineri 1 iulie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Serile animate care te inspiră: Școli de Vară la Fundația Calea Victoriei
- Limbajul corpului, numerologie, civilizație europeană sau astronomie -

Aventurează-te în serile lungi și răcoroase de vară în domenii seducătoare, pentru a descoperi noi perspective asupra realității: numerologia, improvizația, astronomia, mindfulness, civilizația europeană sau povestile marilor doamne ale României.

Deschidem programul nostru estival cu următoarele Școli de Vară:
  • Atelierul de NUMEROLOGIE, (13 -16 iunie), cu Geo Pana, Life&Career
Coach, care te va ajuta să afli secretele și simbolistica numerelor, care sunt vibratiile unor cifre și cum putem folosi aceste informații în favoarea noastră.
  • LIMBAJUL CORPULUI: Inițiere în pantomimă și improvizație, (21– 23 iunie),
susținut de Alexandru Pribeagu, actor pasionat, talentat și expresiv. Participă la acest curs și dezvoltă-ți limbajul corpului și invată cum să citești mesajele ascunse în gesturile celor din jur.

  • Școala de vară de ASTRONOMIE, (21 – 24 iunie), susținută de Adrian Sonka,
coordonatorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Explorează cerul înstelat de vară, descopera povestile planetelor și urmărește miscările corpurilor cerești.

  • MINDFULNESS: Introducere în arta de a trăi conștient, (27 iunie – 1 iulie), susținut
de Anca Coman, trainer pasionat de Mindfulness. Explorează un nou mod de a percepe realitatea, inițiază-te în arta de a trăi conştient pentru a ști cum să fii în armonie cu tine şi cu lumea exterioară.

  • DESCOPERĂ CIVILIZAȚIA EUROPEANĂ prin 50 de capodopere, (27 iunie – 1
iulie), susținut de Monica Neațu, charismatic istoric și cercetător al mentalităților. Descifrează istoria cotidiană și marile aventuri ale spiritului european, admirând 50 de opere celebre create în 14 secole: minunate picturi, mozaicuri, tapiserii, fresce și monumente de arhitectură.

  • FEMEILE CELEBRE ALE ROMĂNIEI, în 28 și 30 iunie, susținut de Anita Sterea,
istoric pasionat de secretele Bucurestiului. Inspiră-te din poveștile unor doamne inteligente și curajoase din secolele XIX și XX, celebre în țara și în străinătate, modele și muze pentru doamnele din zilele noastre.