Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Scuterul Piaggio 1 Feng Chen a apărut pe piață

Scuterul Piaggio 1 Feng Chen a apărut pe piață

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
366

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Piaggio și Feng Chen Wang, unul dintre cei mai inovatori designeri experimentali la nivel internațional, și-au unit forțele pentru a crea o ediție special customizată pentru scuterul Piaggio 1, cea mai recentă soluție de mobilitate electrică pentru oraș propusă de italieni.

Cu un caracter agil și practic, la care se adaugă greutatea redusă și un look redus la esențial, Piaggio 1 a creat o adevărată revoluție pe segmentul de concepte de e-scutere, remarcându-se printr-un design captivant și atenție la detalii. Ediția specială Feng Chen Wang se distinge prin grafica exclusivă, care combină tradiția chineză cu creativitatea vibrantă specifică lumii londoneze, unde se află studioul artistei.

Schema de culoare mizează pe combinația dintre elementele naturale acvatice și simbolul păsării Phoenix, care în mitologia chineză reprezintă virtutea și grația. Grafica este realizată manual, folosind tehnica tradițională a loviturii de pensulă. Culoarea verde, folosită în zona jantelor și la tapițeria șeii, nu reflectă doar flora indigenă, ci și valori universale, precum sănătatea, prosperitatea și armonia.

Un alt rezultat al colaborării cu artista Feng Chen Wang îl reprezintă lansarea unei colecții capsulă de îmbrăcăminte street unisex și a unei căști de protecție dedicate. Colecția a fost prezentată anul trecut în octombrie la Săptămâna Modei de la Shanghai și mizează pe remodelarea tradiției într-un mod contemporan. Piesele vestimentare sunt originale și surprinzătoare, iar suprapunerea materialelor reciclate este, de asemenea, un simbol al atenției semnificative pe care Feng o acordă temelor de sustenabilitate, respectării naturii și refacerii creative.

Piaggio 1 combină caracteristici cheie pentru a se diferenția pe segmentul de scutere electrice. Este un scuter agil și ușor, ideal ca partener pentru naveta urbană, dar este și foarte practic și minimalist, păstrând calitatea și fiabilitatea scuterelor Piaggio. În primul rând, pentru că siguranța este prioritară, acest model bine a fost echipat cu un cadru solid și suspensii concepute pentru plăcerea de a pilota. În al doilea rând, Piaggio 1 se deosebește de competitorii săi prin designul atractiv, confortul la pilotare și manevrabilitatea înaltă. Pachetul tehnologic este complet: instrumentar digital color, lumini LED și sistem fără cheie. Mai mult decât atât, scuterul electric Piaggio 1 este singurul din categoria sa care dispune de un compartiment de stocare generos amplasat sub șa. Spațiul de depozitare de sub șa este suficient de încăpător pentru a găzdui o cască full jet.

Piaggio 1 este alimentat de un motor electric poziționat în roata din spate. Pentru varianta moped (Piaggio 1), cu viteză limitată de 45 km/oră, motorul oferă o putere maximă de 1.2 kW. Versiunea Piaggio 1 Active dispune de o unitate 2 kW. În cazul ambelor variante, bateria este localizată sub șa și permite detașarea facilă în doar câteva secunde. Bateria este portabilă, ceea ce înseamnă că riderii o pot încărca de acasă sau de la birou.

Piaggio 1 - viteză 45 km/oră, autonomie maximă 55 km în modul ECO și 43 km în modul SPORT (ciclu WMTC).
Piaggio 1 Active - viteză 60 km/oră, autonomie de până la 85 km în modul ECO sau 66 km în modul SPORT.

Ediția specială Feng Chen Wang a scuterului electric Piaggio 1 este acum disponibilă în reprezentanțele Piaggio.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro