Bucuresti

Serviciile rent a car de la Trax Auto - călătorii rapide și în siguranță

Serviciile rent a car de la Trax Auto - călătorii rapide și în siguranță

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
548

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Firmele ce oferă mașini de închiriat sunt din ce în ce mai numeroase, dar și serviciile oferite de acestea sunt necesare. Fie că e vorba de perioada unei vacanțe, concediu sau deplasări de orice tip, închirierea unei mașini este o soluție spre care tot mai mulți se îndreaptă deoarece prezintă numeroase avantaje. Nu trebuie ca persoana ce dorește să închirieze o mașină să aibă un buget substanțial, ofertele firmelor rent a car sunt în așa manieră concepute încât să se plieze pe venitul fiecăruia.

Având în vedere cunoscuta aglomerație din Bucuresti, închirierea unei mașini este exact lucrul de care este nevoie. O firma ce se ocupă cu astfel de servicii este Trax Auto. Compania se ocupă cu închirieri mașini (rent a car) în Otopeni- Airport, cât și în București, aceștia oferă clienților și posibilitatea de transport de la aeroport Otopeni, leasing operational și asistență rutieră.

Servicii optime de rent a car de la Trax Auto
Trax Auto pune la dispoziție o gamă largă de mașini, unele de dimensiuni mai mari pentru transportul întregii familii. Efeciența lor va permite să se ajungă în locațiile dorite într-un timp optim fără a întâmpina dificultăți. Rent a car Otopeni, rent a car București și închirieri mașini la prețuri accesibile sunt serviciile pe care compania le pune la dispoziție. În plus, la cerere, se pot pune la dispoziție masini direct de la aeroport.

Mașinile oferite spre inchiriere sunt diversificate, începând de la cele de clasa economic și până la cele incluse în clasa de lux. Chiar și dorințele celor mai exigenți și mai pretențiosi clienti sunt satisfăcute în ceea ce privește eleganța, confortul și siguranța. Mașinile sunt echipate și dotate complet pentru a favoriza circulația în cele mai bune condiții.

Cât despre servicii de transfer aeroport, Trax Auto propune un serviciu rapid ce nu este costisitor. Se poate opta pentru autoturisme pentru patru pasageni sau chiar microbuze, depinde de alegerea clientului, indiferent de locatia în care trebuie să se ajungă. Trax Auto transfer aeroport este soluția optimă și sigură în cazul în care totul se bazează pe un drum parcurs în siguranță până la destinație.

Pentru transferuri de la aeroport la destinatii cunoscute din Bucuresti precum Gara de Nord sau Piata Universitatii prețul este unul fix, acesta se modelează doar după tipul mașinii pentru care se optează. Rezervările se fac simplu, în cadrul platformei online, urmând doar câțiva pași. În plus, se poate face și o simulare a traseului pentru a afla cu exactitate prețul călătoriei.

Dupa ce rezervarea este făcută, pe email va veni un fișier în format .pdf cu toate detaliile aferente rezervării. Este indicat să se raspunda la emailul primit pentru a confirma rezervarea. Taxele de parcare aeroport, taxele de drum etc, sunt suportate de firma Trax Auto.

Procedura este una simplă: șoferul așteaptă la aeroportul Otopeni, la sosiri, cu o plăcuță cu numele persoanei pe care o așteaptă. Plata sa face în momentul întâlnirii și după se parcurge drumul până la destinația aleasă.
Totusi, dacă se dorește închirierea unei mașini fără șofer personal, lucrul acesta este posibil. Trax Auto pune la dispoziție o gama largă de mărci de mașini atât diesel, cât și pe benzină, manuale sau hidramate. Prețul închirierii este stabilit în funcție de perioada de timp pe care se alege închirierea. În plus, există și zile cu oferte speciale la unele mașini unde prețul este mai accesibil. Daca în călătorie sunt și copii, se pot închiria, de asemenea, scaune auto pentru aceștia.

În cadrul platformei online există și datele de contact ale firmei: adresa, numărul de telefon și adresa de email. Aceștia pot fi contactați în cazul în care sunt întrebări legate de mașinile de închiriat de la aeroportul Otopeni. Sunt puse la dispoziție toate informațiile de care este nevoie cu privire la domeniul rent a car București pentru ca alegerea să fie una corectă. Există posibilitatea de a vizita și sediul acestora pentru a vedea exact flota de mașini de care aceștia dispun.

Serviciile, dar și ofertele se găsesc pe site expuse mai în detaliu. Siguranța și încrederea sunt ceea ce orice persoană caută, iar echipa Trax Auto a luat deja asta în calcul.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306