Bucuresti

Shakespeare School - Mosilor

Detalii organizator cursuri

Adresa
Bucuresti, Strada Dimitrie Racovita, nr. 11
Telefon
0213161740, 0755132226
Web
https://www.shakespeare-school.ro
Social links
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2761

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

Shakespeare School Bucuresti

Fondata in anul 2002, Shakespeare School a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte scoli deja existente pe piata prin profesionalismul serviciilor oferite si printr-o altfel de abordare a predarii limbilor straine.

Shakespeare School este membru plin al QUEST (Romanian Association for Quality Language Services -), ceea ce reprezinta o garantie a calitatii serviciilor lingvistice.

Din septembrie 2006, Shakespeare School a fost autorizat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani) si cursuri de limba romana pentru STRAINI. Asadar, certificatele de absolvire eliberate au recunoastere nationala si sunt avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Shakespeare School se afla in top 3 al companiilor de servicii educationale din sectorul 2, conform "Camerei de Comert si Industrie" si membru al "Asociatiei Romane pentru Servicii Lingvistice de Calitate".

Suntem un centru privat de limbi straine de marime medie, destul de mare incat sa ofere o diversitate de cursuri pentru toate nivelurile. Noi nu facem parte dintr-o franciza sau un lant de scoli, ceea ce ne permite o abordare mult mai personala a angajatilor, oferind fiecaruia in parte o atentie individuala.

Intr-o vila construita in stil englezesc, cu sali primitoare dotate cu echipamente moderne, am reusit sa creem un cadru de lucru dinamic si participativ, in care cursantii sunt puternic motivati pentru invatarea unei limbi straine.

Secretul succesului nostru? Entuziasm, calitate, flexibilitate si inovatie!

Filtre organizator cursuri

Cursuri pentru: Adulti, Copii, Corporate
Tip curs: Limba engleza