Bucuresti

Sisteme de conferinta pentru comunicare la distanta in conditii optime – Helinick asigura succesul oricarui eveniment

Sisteme de conferinta pentru comunicare la distanta in conditii optime – Helinick asigura succesul oricarui eveniment

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1130

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Datorita evolutiei tehnologice, sistemele de conferinta permit grupurilor de persoane aflate in locatii diferite sa se vada, auda si sa impartaseasca informatii in timp real. Helinick isi intampina clientii cu sisteme de conferinta si congres deosebit de performante, cu ajutorul carora se pot organiza intruniri internationale si diverse evenimente ce necesita o buna colaborare intre participanti. Echipamentele din dotare acopera toata gama de configuratii, astfel ca puteti opta fie pentru sisteme analogice de discutie, fie pentru sisteme digitale destinate unor configuratii complexe.

Sisteme de conferinta de la Helinick – Echipamente de ultima generatie si solutii personalizate profesionale
Oferta de sisteme de conferinta si congres consta in echipamente pentru traducere simultana si vot, sisteme de discutii si conferinta, dar si alte dispozitive multimedia. Un astfel de sistem reprezinta o solutie accesibila si eficienta pentru orice companie care isi doreste sa imbunatateasca nivelul de comunicare dintre filialale sale si parteneri. Totodata, tehnologia ce sta la baza acestor sisteme elimina timpul pierdut si cheltuielile destinate deplasarilor, permite comunicarea cu specialisti din toata lumea si accelereaza procesul decizional din cadrul firmelor sau institutilor.

Unde sunt recomandate aceste sisteme de conferinta?
Gama de sisteme de conferinta are o aplicabilitate variata, astfel ca solutiile oferite de Helinick pot fi utilizate pentru:
  • Sedinte si intalniri la distanta, prezentari de afaceri etc.
  • Aplicatii judiciare;
  • Invatamant la distanta;
  • Diverse alte evenimente ce presupune comunicarea cu reprezentanti aflati in locatii diferite.

Orice videoconferinta este lipsita de intreruperi sau distorsiuni, asa cum se intampla adesea in timpul comunicarii la distanta prin intermediul aplicatiilor on-line. Tehnologia folosita este flexibila si implica utilizarea unor echipamente usor de folosit precum laptop, notebook, videotelefoane, dar si diverse echipamente periferice – sisteme de sonorizare, table interactive, camere de documentare, sisteme de videoproiectie etc.

Ce caracteristici au aceste sisteme de conferinta?
Helinick ofera sisteme de conferinta flexibile si performante, usor de adaptat pentru fiecare eveniment, indiferent ca discutam de o conferinta de mici dimensiuni sau de o evenimente cu mai multi participanti. Ce alte caracteristici mai au aceste sisteme?

  • Sistem complet de discutii;
  • Design atractiv;
  • Configurare flexibila (pana la 150 de unitati);
  • Inregistrare si redare digitala;
  • Posibilitatea de integrare a unor echipamente precum cele de sonorizare, traducere simultana, multimedia etc.;
  • Configuratii fixe sau mobile.

Inovatie tehnologica si sisteme de conferinta flexibile – Servicii Helinick la cele mai inalte standarde

Schimbul de informatii, date si grafice este mai usor ca niciodata datorita sistemelor de conferinta si congres oferite de Helinick. Aceasta companie specializata in sisteme de securitate si siguranta, isi intampina clientii cu sisteme de conferinta si congres moderne, flexibile si performante. Acestea pot fi adaptate cu usurinta utilizarii in sali de congres si conferinta, centre de afaceri, universitati, institutii publice, ministere etc.

Prin implementarea tehnologiei de ultima ora, Helinick faciliteaza comunicarea la distanta, atat verbal cat si vizual, ceea ce asigura succesul oricarui eveniment. Mai multe informatii tehnice despre aceste sisteme de conferinta puteti gasi pe site-ul oficial al companiei, helinick.ro

Date de contact:
SEDIU CENTRAL
Eraclie Arion nr. 4, Bucuresti, Romania
Tel:+(4021) 404 44 44
Tel:+(4021) 404 44 00
Tel:+(4021) 404 44 30
Tel:+(4021) 404 44 20
E-mail:office @ helinick.ro

Autor