Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Sisteme de porti din fier forjat - Sfaturi utile de la Trutzi.ro

Sisteme de porti fier forjat - Sfaturi utile de la Trutzi.ro

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
1547

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Ce poate fi mai frumos decat sa imbini eleganta si suplitatea cu duritatea si durabilitatea fierului. Asta facem noi, o firma care vine sa ofere tuturor clientilor sai de la elemente decorative, mobilier, pana la o poarta fier forjat sau un gard. Totul este realizat manual (cu un pic de ajutor) iar modelele pe care le putem realiza sunt extrem de variate, acoperind stiluri de la minimalist pana la elemente din fier forjat decorative complexe ce apartin stilului baroc sau chiar gotic.

O poarta fier forjat transforma banalul in eleganta


Diferenta dintre una normala si o poarta fier forjat este data in primul rand de eleganta. Indiferent de modelul gardului ales, o astfel de poarta nu poate decat sa orneze intr-un stil elegant intreaga imprejmuire a casei dumneavoastra. In cadrul acestui articol vom discuta despre modul in care trebuie sa efectuati aplicarea unui nou strat de lac protector pentru a feri poarta fier forjat de rugina dar si pentru a-i oferi un aspect curat si ingrijit.

In general, fierul forjat este recunoscut dupa aspectul sau de invechit, insa cum nimic nu arata bine daca se exagereaza, si elementele din fier forjat au nevoie de o intretinere pentru a putea arata bine. In general, rugina este cel mai mare inamic al fierului forjat, iar daca nu se acorda o atentie in ingrijirea acestora, rugina poate ajunge sa distruga segmentele din fier forjat. Din acest motiv, va recomandam ca periodic sa folositi un lac transparent pentru metale astfel incat suprafata metalica sa fie protejata.

Pasii necesari pentru lacuirea unei porti

Pentru cei care au o poarta fier forjat sau tot gardul astfel realizat, va recomandam ca inainte de a aplica un nou strat de lac sa va alegeti o serie de 2 – 3 zile consecutive de vreme frumoasa (primavara ar fi cel mai indicat) cat temperatura depaseste pragul de 12o Celsius. Veti avea nevoie de rabdare, smirghel sau o perie din sarma, mai multe recipiente cu lac transparent pentru metal ( pentru o poarta fier forjat este suficienta o cantitate de 1 – 4 litri) in functie de dimensiunile portii si lungimea gardului. De asemenea, este foarte bine daca dispuneti si de un spray cu lac pentru metal.

Portiunile ruginite trebuiesc smirghieluite pentru a le elimina inainte de a plica un nou strat de lac. De asemenea, in locurile unde s-a acumulat lac, de la ultima aplicare, trebuiesc de asemenea smirghieluite inainte.
Dupa ce ati terminat, intreaga poarta fier forjat trebuie spalata. Pentru asta, puteti folosi un furtun si o perie pentru a indeparta mizeria si alte elemente straine. Dupa ce intreaga suprafata s-a uscat (dupa 24 ore) puteti aplica lacul cu pensula, iar prin pulverizare in zonele inaccesibile cum ar fi detaliile si ornamentele.

Autor

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/