Bucuresti

Smart Marketing

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
714

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 25 octombrie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

BusinessMark anunță organizarea conferinței „SMART Marketing”, ce va avea loc pe 25 octombrie la Hotel Radisson Blu, București. Această ediție lansează specialiștii în marketing și comunicare într-o discuție despre branduri cu viziune, care au puterea de a se reinventa și a-și păstra magnetismul și efervescența.

Evenimentul propune participanților o serie de subiecte de interes: evoluția consumatorului, idei de stimulare a creativității echipelor, modele de comunicare adaptate la contextul autohton, campanii de marketing și comunicare, inovația – cel mai important element în user experience, rolul influencerilor în crearea de comunități active, brand-uri și identități sustenabile, reîntoarcerea la consumator, puterea vizualului și evoluția imaginii în marketing, branduri implicate emoțional în relația cu audiențele, de la mass customization la individualizare etc.

„Suntem bucuroși să reunim, la SMART Marketing, specialiști cu viziuni complexe asupra industriei de marketing și comunicare. Sunt acei oameni care încurajează ideile creative, consolidează reputația unor branduri cu renume, schimbă comportamente și demonstrează că, de cele mai multe ori, o abordare altfel poate face diferența. Pornind de la experiența pe care o au, la nivel național și internațional, vom încerca să conturăm noile tendințe într-un domeniu aflat mereu sub semnul schimbării.”, a declarat Andreea Păun, Managaing Partner, BusinessMark.

Cele două sesiuni reunesc unii dintre cei mai importanți lideri din industria de marketing și comunicare, cu expertiză la nivel local și internațional:

  • MARCIN MOLIN – Country Group Leader South East Europe, Philips
  • RAMONA BRATU – Marketing Manager, Radio ZU
  • LIVIU MARICA – Marketing Manager, ASUS
  • ENIDA SITESCU – Marketing Manager Vichy Romania & Bulgaria, L’OREAL
  • CEZAR GÂRBEA – Marketing Manager South Europe, Brown-Forman
  • ANDI VANCA – Head of Communications, Electric Castle
  • ANGELICA BARBU – Brand Marketing & Communication Manager, CEZ România
  • NICOLAE MOGOȘ – Head of Marketing and Communication, DECATHLON
  • CIPRIAN STANCU, Founder, Republica BIO