Bucuresti

SmartPlay

SmartPlay

Detalii loc de joaca

Adresa
Bucuresti, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 44 A (Centrul Comercial Feeria Baneasa)
Telefon
0721721721
Web
http://www.smartplay.com.ro
Categorie
Locuri de joaca
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1634

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de joaca

SmartPlay Bucuresti - loc de joaca pentru copii

Atelierul de Creație vă propune o modalitate amuzantă, creativă și pe placul oricui de a învăța lucruri noi, de a vă măsura abilitățile, inventivitatea și creativitatea, împreună cu întreaga familie, într-o locație care vă îndeamnă la joacă! Cum pot ajuta jocurile Lego în dezvoltarea inteligenței copiilor? Deși multe studii arată că mare parte din inteligența unui copil este moștenită, acesta nu este singurul factor care influențează cât de inteligent va fi copilul tău.

Joaca cu piesele Lego poate fi o adevărată provocare pentru copiii de aproape orice vârstă. Ele pot să îi stârnească copilului imaginația și curiozitatea, să ajute la dezvoltarea proceselor mentale, la asimilarea informației din mediul înconjurător și la îmbunătățirea abilităților motrice. Frumusețea jocurilor Lego este că sunt opțiuni pentru toate grupele de vârstă. Pentru bebe și pentru cei mici, există Lego Duplo, care conține piese mari, ușor de manevrat și de asamblat. Pentru cei mai mari de doi ani, sunt variante mai complicate, care le vor oferi copiilor mai multe opțiuni și libertate de creație.

Pentru copiii mari, de zece ani sau mai mult, există opțiuni cu teme din lumea eroilor, prințeselor, Star Wars, Stăpânul Inelelor și multe altele, care pot ajuta copiii să își dezvolte abilitățile, jucându-se în același timp cu personajele preferate din filme sau benzi desenate. Ca părinte, îți poți ajuta copilul să aleagă ce fel de joc Lego îi place, observându-i activitatea și înțelegând mai bine stilul său personal de a învăța.

Construind și creând diverse obiecte cu piese Lego, copiii vor dezvolta și un simț al proprietății asupra creațiilor lor, care ajută la apariția unor standarde creative și le oferă o mai bună înțelegere asupra lumii în ansamblu. Învățând cum se potrivește fiecare piesă și văzând ce se poate construi din ele este o provocare valoroasă pentru creier. Copiii care se joacă cu piesele Lego își dezvoltă de asemenea încrederea de sine, devenind mai conștienți de lumea din jur, inclusiv elemente sociale și culturale. Aceasta îi va ajuta să își dezvolte abilitățile sociale pentru a putea relaționa cu oamenii și în situațiile cu care se confruntă în fiecare zi.

Orar loc de joaca

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre loc de joaca

Facilitati: Jocuri, Jucarii, Loc de joaca, Locatie petreceri copii, Supraveghetori
Program extra: Sambata, Duminica