Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Spotlight 2D

Spotlight 2D

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Vizualizari
673

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 11 martie 2016 - Joi 17 martie 201613:50, 16:30, 19:10, 21:50

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Titlul original: Spotlight
Gen: Biography | Istoric | Dramă | Thriller
Durata (in min.): 128
Limba: Engleza
Regizor: Tom McCarthy
Actori: Rachel McAdams, Michael Keaton, Mark Ruffalo, Christopher Gallagher

Filmul se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoţilor catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnalişti ale publicaţiei Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team. Investigaţia, ce a scandalizat o lume întreagă şi a produs schimbări majore în cadrul Bisericii Catolice, a fost inițiată de către editorul şef de atunci al publicaţiei, Marty Barton (Schreiber), ajutat de Walter 'Robby' Robinson (Keaton) şi reporterii Michael Rezendes (Ruffalo), Sacha Pfeiffer (McAdams) şi Matt Carroll.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro