Bucuresti

Sprijină operațiunile administrative din afacerea ta cu un soft pontaj

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
78

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru o perioadă îndelungată de acum înainte, companiille vor avea nevoie un soft pontaj complex prin care să poate urmări datele de prezență ale angajaților care își desfășoară activitatea profesională din mai multe locuri.

Această necesitate a fost amplificată de pandemie, care a forțat angajații să lucreze prin telemuncă ori în sistem hibrid. Totodată, un program de facut fluturasi de salariu facilitează transparența dintre angajator și salariați, care pot vizualiza în format digital informații despre veniturile lor. Operațiunile administrative facilitate de tehnologie se efectuează mult mai rapid, iar riscul unor erori umane se diminuează considerabil.

Posibilități multiple de colectare a datelor de prezență cu un soft pontaj

Pentru a avea o evidență clară asupra activității personalului, un instrument digital poate veni în sprijinul tău. Mai ales când angajații lucrează din mai multe puncte de lucru, inclusiv de acasă, un soft pontaj care să înregistreze orele muncite vine în sprijinul specialiștilor de resurse umane. Atunci când este necesară o privire detaliată asupra veniturilor salariale și a contribuțiilor plătite, un program de facut fluturasi de salariu este o soluție potrivită. Acestea sunt doar două dintre funcționalitățile care pot înlocui procedurile manuale repetitive cunoscute de responsabilii cu managementul personalului.

Un soft pontaj îți oferă o evidență în detaliu a programului fiecărui angajat și poți planifica activitatea tuturor salariaților într-un mod rapid și eficient. Ai o imagine clară asupra locurilor de unde își desfășoară munca fiecare: de la birou sau în sistem remote. Mai mult, un soft pontaj te informează dacă cineva se află în concediu de odihnă ori în concediu medical. Aceasta este o informație esențială atunci când vrei să programezi o întâlnire între departemente ori o ședință online importantă, pentru a avea parte de o prezență cât mai mare. Prin urmare, dacă folosești un soft pontaj nu mai ai nevoie de schimburi de informații și trimiterea unor întrebări care de multe ori își găsesc cu greu răspunsul.

Informații complexe despre veniturile salariale cu un program de facut fluturasi de salariu

Transparența este o nevoie tot mai des întâlnită în rândul angajaților, când vine vorba de câștigurile obținute. Ca angajator, le poți pune la dispoziție informații despre salariul de bază, salariul net, bonusuri, prime, dar și contribuțiile plătite către stat. Toate aceste date pot fi generate simplu și rapid cu un program de facut fluturasi de salariu, care simplifică comunicarea internă din companii.

Mai mult, prin folosirea unei astfel de soluții, nu ești nevoit să distribui printre angajați fluturașii în format fizic. Aceștia pot fi trimiși în format digital atât pe adresele de mail individuale ale angajaților, cât și pe un cont comun prin intermediul unui program de facut fluturasi de salariu. Poți selecta formate multiple de fluturași, și să-l alegi pe cel mai potrivit din variantele disponibile. Informațiile despre zilele lucrate sau valoarea orelor suplimentare efectuate pot fi înregistrate într-un soft pontaj, pentru ca apoi să fie utilizate într-un program de facut fluturasi de salariu.

Pentru departamentele de resurse umane sau payroll, instrumentele digitale au devenit o necesitate odată cu multiplele schimbări din mediul de business, generate de pandemie. Activitatea lor a devenit mai complicată, însă tehnologia este un ajutor de nădejde pentru a le simplifica munca. Aici facem referire la un soft pontaj, care să înregistreze datele de prezență ale angajaților, ori la un program de facut fluturasi de salariu, ce oferă informații complexe despre valoarea brută a salariului, valoarea netă sau contribuțiile plătite către stat.

Soluții software performante dezvoltate de UCMS by AROBS

Dacă dorești ca afacerea ta să beneficieze de softuri de top, care să digitalizeze procedurile interne, îndreaptă-ți atenția către UCMS by AROBS. Compania are o experiență de 25 de ani pe piața soluțiilor software din România și a dezvoltat sistemele complexe True HR și dp-Payroll, ce au integrate funcționalități precum un soft pontaj sau un program de facut fluturasi de salariu. Poți lua legătura cu specialiștii UCMS by AROBS printr-un mail la sales@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720534424.