Bucuresti

Spring IT

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1160

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 13 martie 2023 - Vineri 17 martie 2023

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Spring IT


Aflat la cea de-a XII-a ediție, Spring IT este un proiect cu tradiție marca SiSC. Acesta își dorește să creeze o legătură între mediul academic și cel profesional, oferindu-le participanților oportunități

SiSC este cea mai veche organizație studențească din ASE, având peste 200 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. Scopul organizației este reprezentareaintereselor și drepturilor în raport cu mediul academic a studenților Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (C.S.I.E.), dar și crearea oportunităților de dezvoltare personală și profesională.

Proiectul SpringIT se axează pe nevoile studenților, una dintre acestea fiind facilitarea creării unei legături între tinerii pasionați de IT si reprezentanții companiilor importante din acest domeniu. Studenții au parte de prezentări și activități puse la dispoziție de către unele dintre cele mai renumite și active firme de pe piața IT ce pun în lumină informații importante despre ce înseamnă un job și cum se poate dobândi acesta. Studenții doritori au posibilitatea de a își încărca CV-urile online și de a se înscrie la evenimente în urma completării formularului disponibil pe site. CV-urile încărcate pe site vor ajunge la parteneri, aceștia urmând să le introducă în baza lor de date și să le analizeze.