Bucuresti

Spring Love Songs

Spring Love Songs

Detalii petrecere/concert

Telefon
0734474747
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
601

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 27 martie 201520:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

BackYard Garden & Pub vă invită la un concert de jazz alături de doi tineri muzicieni. Repertoriul abordează câteva dintre cele mai îndrăgite standarde de jazz, dintre care amintim: Save your love for me, Love for sale, I thought about you.

TOMA DIMITRIU este un pianist de jazz născut în București. Absolvent al Liceului de Muzică “George Enescu”, actualmente este student la Conservatorul din Groningen, Olanda. A susținut proiecte în țară, cât și în străinătate, colaborând cu nume importante din scena de jazz autohtonă precum saxofonistul Nicholas Simion, pianistul Mircea Tiberian, toboșarul Gene Jackson, tompetistul Eamon Dilworth. Printre ultimele colaborări se numără și un concert din stagiunea “Seri de Jazz şi muzică clasică” – proiect desfășurat de Radio România Târgu Mureş.

IOANA-TEODORA este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București unde a studiat secția de jazz condusă de pianistul și profesorul universitar Mircea Tiberian. Vocalista a susținut numeroase concerte în cadrul unor festivaluri de jazz din București: Festivalul “Femei pe Mătăsari” , Festivalul de Jazz în aer liber “ Promenada Mall”, Festivalul Naţional de Improvizaţie - Godot. În toamna anului 2013 a susținut un concert în stagiunea “Seri de Jazz şi muzică clasică” – proiect desfășurat de Radio România Târgu Mureş. A participat la workshop-uri muzicale precum Academia Icon Arts - International Contemporary Arts summer classes din Sibiu, Tabăra de Jazz și Muzică Improvizată de la Sfântu Gheorghe unde a lucrat cu profesorii Mircea Tiberian, Luiza Zan, John Betch, Tóth Viktor, Ágnes Lakatos, Gabor Winand.

Pret bilet: 15 lei. Rezervari telefonic.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta