Bucuresti

STARt in cariera

STARt in cariera

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
624

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 23 aprilie 2015 - Sambata 25 aprilie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

La sfarșit de Aprilie dăm STARt-ul Carierei Tale!!
În perioada 23-25 aprilie 2015 va avea loc cea de-a treia ediție a proiectului STARt în carieră. Anul acesta tema centrală este "Construim puzzle-ul carierei tale".
Printre temele de discuție ce vor fi abordate se număra; leadershipul, drumul de la idee la afacere, transformarea obstacolelor în oportunități, factori de motivație și echilibrul între viața personală și carieră.
Prin acest eveniment ne propunem să îi ajutam pe tineri să creeze conexiuni reale între informațiile pe care le dețin și experiențele de care au avut parte până în prezent.
Participanții vor avea ocazia de a afla despre experiențele unor persoane de succes si de a le pune intrebari acestora. Astfel, prin puterea exemplului ei vor descoperi răspunsurile la cel puțin o parte dintre întrebările lor frecvente.
Ediția curentă pornește de la oferirea unor exemple practice, continuă cu aprofundarea temelor abordate și se concretizează prin oportunități de start în carieră.
Evenimentul se va desfășura pe trei zile, astfel:
ZIUA 1 – conferință cu secțiune de Q&A, urmată de o sesiune privată de networking;
ZIUA 2 – o serie de workshopuri prin care se vor aprofunda principalele subiecte abordate în timpul conferinței;
ZIUA 3 – activități și briefuri în urma cărora reprezentanții unor companii vor oferi opor-tunități de practică și internshipuri.