Bucuresti

Strandul Titan Cara

Strandul Titan Cara

Detalii strand

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Rotunda, nr. 4
Telefon
0724758745
Web
http://strandtitan.ro
Categorie
Stranduri
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
5829

Voteaza & Distribuie

Prezentare strand

Strandul Titan din Bucuresti

Strandul Titan - Cara este unicul si cel mai intins spatiu cu bazine de inot si facilitati de agrement conservat si dezvoltat in interiorul Bucurestiului. Fiind unul dintre cele mai frumoase stranduri din Bucuresti se mandreste cu 1 bazin olimpic, 2 bazine ultramoderne pentru adulti, 2 bazine pentru copii, zona de agrement, terenuri de fotbal si de tenis, restaurant, club si multe alte solutii de divertisment pe care va asteapta sa le incercati.

Strandul Titan - Cara este deschis Non-Stop, 7 zile din 7, 365 zile pe an, inclusiv in timpul sarbatorilor legale. Sambata si Duminica: Programe speciale cu invitati speciali, actori si personaje din lumea copiilor. Concursuri distractive cu premii.

In cadrul complexului Strand Titan - Cara gasiti urmatoarele tipuri de facilitati: - Plaja amenajata - Sezlonguri si Baldachine de pana la 4 persoane - Dusuri / toalete - Garderobe - Rummy - Table - TEREN DE FOTBAL + nocturna - TEREN DE TENIS DE CAMP - Teren de tenis de picior - zone de agrement - zone de relaxare - zone de alimentatie - restaurant (meniu diversificat) - Terasa Cara cu program Non-Stop - Club Cara - parc de distractii pt copii.