Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Syncro Translation

Syncro Translation

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Banu Manta, nr. 2, et. 1
Telefon
0213805819, 0726051804
Social links
Categorie
Firme traduceri
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1229

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Syncro Translation Bucuresti

Agentie de traduceri cu peste 6 ani experienta in domeniul traducerilor va ofera servicii de traduceri si interpretariat pentru si in orice domeniu. Fie ca doriti traduceri tehnice, medicale, de publicitate, orice fel de documente sau traducerea unui website, Syncro Trans va este aliat. Agentia a dezvoltat o retea de traducatori nativi, tocmai pentru ca proiectul finalizat sa nu contina erori gramaticale, iar un project manager va verifica proiectul inainte de a ajunge la dvs. pentru a nu contine nicio greseala.

Orar firma

Luni - Duminica: 8:00 - 18:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro