Bucuresti

Tendințe pentru revelion - unde să le cauți?

Tendințe pentru revelion - unde să le cauți?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
130

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Există atât de multe tradiții de Revelion despre care se spune că aduc noroc celor care le urmează. Unele dintre cele mai mari au de-a face cu mâncarea alimentelor speciale de Anul Nou sau cu participarea la unele activități. Dar una pe care poate nu te-ai gândit încă este să te îmbraci sau să decorezi pentru petrecerea ta cu culori norocoase de Anul Nou. Anumite culori precum verde, negru și auriu nu sunt doar opțiuni grozave pentru ținutele elegante de Revelion, dar sunt și asociate cu semnificații care vor stârni ambiție, noi începuturi și bucurie în 2023. Dacă nu ești cu adevărat genul genul de persoană care să fie la curent cu tendințele vestimentare te poți inspira de pe CCC fashion blog și din unele dintre aceste nuanțe speciale.

Care sunt culorile recomandate?


Rozul reprezintă prietenia, pacea interioară și accesibilitatea. Se spune că această culoare îmbunătățește relațiile și încurajează dragostea și afecțiunea. Dacă speri să îți consolidezi legătura cu oamenii în Noul An, încearcă rozul.

Portocaliul
a ajuns să simbolizeze frivolitatea și distracția. Și cu toții putem folosi puțin mai multă frivolitate și amuzament.

Verdele
este strâns asociat cu natura. Gândește-te doar la primăvară, când zăpada se dezgheță și plantele încep să înflorească din nou - culoarea este peste tot! Verdele este strâns legat de vitalitate și de viață nouă.

În culturile occidentale, culoarea galbenă transmite atribute optimiste precum fericirea și căldura. Este și culoarea soarelui. Adaugă câteva accente galbene sau aurii pentru o atingere de luminozitate!

Roșu este culoarea care apare în toate sărbătorile de iarnă. Asta pentru că roșul simbolizează focul și se crede că aduce noroc.

Mov a fost mult timp asociat cu regalitatea pentru că timp de secole, vopseaua violet a fost făcută prin recoltarea melcilor de mare ceea ce a făcut culoarea rară și foarte scumpă. Decorațiunile mov sau luminile de petrecere ajută la crearea unei atmosfere funky.

Strălucitor și futurist, argintiul este o culoare care a fost strâns asociată cu sărbătorile de Anul Nou. Poate că acest lucru se datorează faptului că nuanța metalică amintește atât de noua tehnologie strălucitoare pe care o va aduce „mâine”?

Albastru este acea culoare care induce sentimente de calm și relaxare. De fapt, în multe țări albastrul simbolizează speranța și sănătate.

La fel ca prima ninsoare, albul este adesea legat de puritate și seninătate. O schemă de culori în întregime albă va oferi petrecerii tale de Revelion o masă curată, perfectă pentru noile începuturi.

Ce să porți în noaptea de revelion?


Dacă nu știi ce ținută să alegi pentru noaptea dintre ani, cel mai simplu ar fi dacă arunci un ochi pe CCC fashion blog. Te poți inspira cu privire la ținutele care se vor purta în această perioadă.Bineînțeles că ținuta pentru revelion o vei alege în primul rând în funcție de locația unde vei sărbători. La un restaurant elegant cu dresscode impus este potrivită o rochie foarte elegantă pentru doamne și un costum pentru domni. Dacă locația este mai degrabă una orientată către dans și distracție, cum ar fi un club, nu este nevoie să te îmbraci foarte elegant. Poți alege o ținută casual elegantă, confortabilă. Dacă îți vei petrece revelionul acasă, fie că este vorba de casa ta sau a unui prieten, ținuta în mod sigur va fi una casual, comodă și confortabilă. Nu uita de culorile recomandate și distrează-te pe cinste de revelion!