Bucuresti

Terapii alternative pentru o viata sanatoasa

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Apartine de
Fundatia Calea Victoriei
Vizualizari
509

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Va invitam la un eveniment despre Terapii alternative, sustinut de Geo Pana, care a urmat cursurile de reiki traditional pana la gradul de instructor, un curs de medicina holistica in cadrul A.N.A.T.E.C.O.R, un curs de bioenergoterapie in cadrul SOMAVITA, cursul de shamanism Munay-ki in cadrul centrului Aimee si cursul de radiestezie gradul Initiat si gradul avansat la Centrul AIO.

Terapiile alternative pe care le va aborda in cadrul evenimentului vor fi: reiki, bioenergoterapia, terapia Bach si aromaterapia. Aceste terapii au rolul de a ne imbunatati atat starea de spirit, energia, cat si starea de sanatate. Pe termen lung, rezultatele sunt impresionante.

La aceasta conferinta, vom explica influenta energetica interioara si exterioara corpului uman si metodele prin care ne putem imbunatati energia personala si a mediului in care traim.

Prin aceasta conferinta, urmarim ca participantii sa constientizeze posibilitatile de imbunatatire a vietii prin metode alternative, ce nu au efecte secundare. Totodata, cursantii vor beneficia de transmiterea unor metode si tehnici practice utile si usor abordabile de catre orice persoana interesata de un stil de viata mai sanatos.Imagine – Pictura de Claude Monet, “Femeie in gradina” preluata de aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Claude_Monet